cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnternetten film izleyemiyorum

(Topic created on: 07-17-2021 11:24 PM)
289 Views
Alpaslan72
Beginner Level 2
Options
TV

Web browser den film izleyemiyorum. Konu ile ilgili daha önce arkadaşlar paylaşım yapmışlar. Ama izleyen arkadaşlarda mevcut. Bu sorun sadece samsung tamı kaynaklanıyor. Oysa başka marka tvlerde bu sorun yok. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Alpaslan72,

• Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır.

• Televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
TV
Merhaba kardeşim

Uzaktan destek almanızı tavsiye ediyorum link üzerinde detaylı bilgi mevcut smart Led yazan yere giriniz daha sonra size deneyimli ekip geri dönüş sağlayarak yardımcı olucaktır

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Alpaslan72,

• Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı bilgisayar için optimize edilmiş olup video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatmamaktadır.

• Televizyon web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici bir çok video uygulaması, donanım ve program bulunurken televizyonlarımızda bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

0 Likes