torukmakto
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-16-2023
01:35 PM
(Last edited
12-16-2023
01:36 PM
by
Gediz
) in
Merhaba,
Farkli marka akıllı ürünler uygulama desteği sunuyor olsada belirli rutinleri olusturmak veya kontrol etmek icin bir uygulama üzerinden evi yönetmek konforlu ve mantıklı. Samsung, marka ve ürün desteği konusunda zengin çeşitliliğe sahip olsada klima, robot süpürge hava temizleyici gibi bilindik x marka ürünlerin eklenmiyor olması bütünlüğü bozuyor.
Soru 1
Homewhiz veya mi home ile entegrasyonu sağlamak mümkün mü?
Soru 2
Eğer kullanıcı tarafından yapılması bu aşamada mümkün degilse Samsung un bir çalışması var mı?
5 Comments
Coriolanus
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 02:28 PM in
Smart Things
Bu kadar rekabetin yüksek olduğu 2 marka arasında entegrasyonun olması ve aynı ekosistemde buluşmaları oldukça zor. Çok fazla marka desteği var ama çoğu bizim ülkemizde bulunan markalar değil. Google home bu aşamada daha kullanışlı gelebiliyor. Smartthings cihazlarını da diğer markaların cihazlarını da Google home ile entegre edip tek uygulama üzerinden kullanabilirsiniz. Tabi rutinler için smartthings çok daha güzel.
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 03:21 PM in
Smart Things
Ne HomeWhiz ne de Mi Home ile mümkün değil. Ben onun yerine ikisini de Google Home'a bağladım.
torukmakto
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 04:02 PM in
Smart Things
Değerli arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için google home kullanıyorum ama bazı tetikleme özellikleri ve rutinler cok iyi degil. Aslında yeelight ve aqara ürünlerinde smartthings desteği oldukça iyi isim olarak farklı olsada xiaomi ye ait ürünler. Ayrıca tapo ürünleriyle entegrasyon inanılmaz başarılı. Görüşmek üzere.
Coriolanus
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2023 04:33 PM in
Smart Things
Ledvance i tavsiye ederim. Yeelight tan daha verimli kullanılıyor smartthings te. Hem osram güvencesi, hem uygun fiyat hem de çok dayanıklı ve hızlı iletişimi var. Her yerde bulunuyor ve çeşit inanılmaz çok. Ben yeelight la aydınlatmaya başladım önce ledvance i keşfedince yavaş yavaş ayda 1-2 ampul alarak ledvance e kayıyorum. Çok memnunum. Mutlaka deneyin.
Béşiktaş
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2023 11:37 AM in
Smart Things
Uygulama uzerindeki soru sor kismindan ve smartthing uzerinden bize ulasin kismindan taleplerini oneri olarak iletebilirsin. Daha saglikli olur.