cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil

(Topic created on: 06-03-2021 11:25 AM)
1453 Views
SarperKB
Active Level 1
Options
Smart Things

M51'e indiremiyorum smartthings gibi Samsung uygulamalarını, cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum. Sorunu yaşayıp düzelten var mı, varsa bi yardım ederse çok memnun olurum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Smart Things
İndirmek istediğiniz uygulamalara Galaxy Store içinden bakın. Ordada aynı şekilde yazıyosa uygulamalar cihazla uyumlu değildir. Bu bi sorun değil.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Lobao
Active Level 9
Smart Things
İndirmek istediğiniz uygulamalara Galaxy Store içinden bakın. Ordada aynı şekilde yazıyosa uygulamalar cihazla uyumlu değildir. Bu bi sorun değil.
0 Likes
SarperKB
Active Level 1
Smart Things
Smartthings galaxy storedan halloldu ama bixby home nasıl olacak bir bilgin var mı ne galaxy store da ne de g. play storedan indirilemiyor çünki
0 Likes
Lobao
Active Level 9
Smart Things
Uygulamanın yeni sürümü ya da kendisi cihazla uyumsuz olabilir. Ona yapabileceğin bişey yok ama samsung members içinden hata raporu ile talep iletebilirsin.
0 Likes
Smart Things
Galaxy store dan indirmeyi deneyin yine aynı hatayı alıyorsanız,
İnmesi için bi yöntemi var aşağıda linkini bıraktığım gönderime göz atabilirsin.NOT:Smartthings bende sunucu hatası verdi linkteki yöntemle umarım sende çalışır.

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Goodlock-modülleri-daily-board-Samsung-Labs-vb-Uygulamalar...
0 Likes