Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
arkadaslar gunaydin sesim karsi tarafa boguk gidiyor ayni olan baska bi telefonla karsilatirdim benimki boguk onunki iyi bariz **bleep** var.... View Post
Hiç umutlu olmayarak birsey sormak istiyorum şuan olan arka plan düzenimizi (hem kilit hemde ana ekranı) bir yere kaydedebilir miyiz? daha sonra aynı... View Post
Cihazımda(z flip5) Gemini canlı sohbet özelliğini kullanamıyorum. Gemini ile bir sohbet başlattığımda herhangi bir canlı sohbet butonu bulunmuyor.... View Post
Burayı düzenli olarak yaptığım da bir faydası olur mu telefona? View Post
Merhabalar Members içerisinde kendi post'uma bile yorum yazanlara cevap veremiyorum hiçbir şekilde ne oluyor buraya anlamadım!! Bilgili bir... View Post
a52 pil sağlığını nasıl öğrenebilirim bilen var mı View Post
An itibariyle Active level 10 oldum, buraya gelme sürecimde destekleyen forum üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı geceler🌃 View Post
Arkadaşlar merhaba, sadece meraktan soruyorum bazılarınızın profil fotoğrafları hareketli samsung profil fotoğrafları. Bunlar level ile mi elde... View Post
Selam forumdaki modlar konu kaldırıyorlar mı? View Post
SIM kartı ilk olarak SIM 2 yuvasına taktım. Daha sonra SIM 1 yuvasına geçirdiğimde, SIM menü uygulamasında kart SIM 1 olarak görünmesine rağmen,... View Post
User | Likes Count |
---|---|
584 | |
279 | |
188 | |
181 | |
126 |
User | Count |
---|---|
22 | |
20 | |
18 | |