cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil desteği

(Topic created on: 10-06-2024 02:40 PM)
109 Views
hakanbjk1903
Active Level 1
Options
Samsung Members
Türkiye ilgili sorunlariniz mi var kardeşim neden tr dil desteği gelmiyor ne olmasi gerekiyor siz markanizin gururunu ve onurunu bu şekilde mi koruyorsunuz müşteri hizmetleri ilede görüştüm yalandan 1 2 kere aradılar yalandan nağmeler yaziklar olsun siz gelistirdiginiz markanin ve bu teknolojinin arkasindaki bir cok bilim insani ve calisanlarinizinda yüz karasısınız yaziklar olsun koca ülkeye ayıp ediyorsunuz birgün bedelini ödersiniz heralde daha soylenecek birsey kalmadi heralde ayip yahu ayip 
11 Comments
hakanbjk1903
Active Level 1
Samsung Members
gerçi ecnebiler ayıptan anlarmı buda merak konusu kime ne konuşuyoruz merak etmeyin biz hepinize bakariz burasi türkiye paraysa para 100 bin degil sattığınız gelişmiş ve aynı zamanda gelişmemiş teknolojinize 200 binde veririz 🔥🔥🔥
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Samsung Members
Gelecek one uı 7.0 da yani şubattablasmanfa çıkacak türkçe dilmdesteği geliyor
Ki kral Türkiye genel olarak dışlanan bi ülke olduğu için bi çok marka ınkimde yok
0 Likes
hakanbjk1903
Active Level 1
Samsung Members
kardesim one 7 one 8 one 9 nereye kadar be ben anlamadim bu isi yani artik biseylerin kaile alinmasi gerekmiyor mu yanlis mi dusunuyor yazik olan bizim musteri temsilcilerine oluyor arada arayip kalp kiriyoruz biz milletce kalp kirmayi sevmeyiz bilirsin 😊
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Samsung musteri hizmetleri onceden ay vermezti ama bu sefer ekim ayı birlikte pilanlanmaktadır diyor
0 Likes
hakanbjk1903
Active Level 1
Samsung Members
şaşırt beni samsung ama guven sifir düşüncelerimde hiç bişey değişmeyecek yani telefonu satmak için sistemi ALLAH tan Türkçe yoksa şuan hepimizde ingilizce ana dil gibiydi hakksizmiyim belkide buna zorluyorlar bizi kulaklarina gitmesin sartlar dahada kotu olabilir 😂😂😂
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Samsung Members
Xiaomi telefonlara ai geldi. Henüz denemedim ama muhtemelen turkce desteği var, bir kısıtlama göremedim. Ki bu telefonlar s24 un aksine devrim yaratan ai telefon diye satılmıyor. Samsung bu kez bizi çok üzdün.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Aple ve samsug ta yok ken xioami geldigine pek ianmam
0 Likes
ilkerd
Active Level 5
Samsung Members
Yalan söyleyecek halim yok. Zaten herkes kendi damgasını basıyor ama uygulama ve teknoloji google in. Samsung dan farkı yok yani. İsterseniz videoya bakabilirsiniz : https://youtu.be/fc1f3lmIGhs?si=faJan9bxatwyqzq0
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Ben zaten yalan soyluyorsun demedim orda türkce soylemiyor bile
0 Likes