cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sansür

(Topic created on: 11-28-2020 02:10 PM)
320 Views
HaşimA22
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Bununla ilgili bir hata raporu gönderdim hala yanıt yok f-a-r-k kelimesi sansürleniyor oysa argo bir kelime değildir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members
Merhaba HaşimA10s,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Samsung Forum sistemleri forum üyelerimize en uygun iletişim ortamını sağlamak amacını taşımaktadır ve global olarak birbirleriyle bağlantılıdır. Herhangi bir dilde uygunsuz olarak kabul edilen kelimeler, Samsung Türkiye Forum sayfasında da görüntülenemeyebilir. Bu nedenle uygunsuz olmamasına rağmen engellendiğini düşündüğünüz ifadeler için alternatif kelimeler kullanmanızı öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
aslinda yazim kuralları ile yazarsanız sansürlenmiyor.
gerçek yazımı fârk olduğ için f ile baslayan argo bir kelime bulunduğu için yazim kurali disi olan bazi kelimeler sansurlenmektedir.
bu bir tedbirdir.
HaşimA22
Expert Level 5
Samsung Members
bende diyorum neden hep sansürleniyor yanıtın için çok teşekkür ederim 😊
Topraks9plus
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim😊
jö
Active Level 6
Samsung Members
Gerçeği Fârk değil, öyle bir kelime yok.
Samsung Members
Niye ? Ben yazım kuralıyla olduğunu zannetmiyorum S - I - K de sansürleniyor mesela
FerhatakcA9
Expert Level 4
Samsung Members
haklısınız iste ama napalim çünkü yanlis yerlere cekilebilcek bi kelime burda da hakaret ban nedeni oldugu icin yerinde bi sansur olmus bence
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members
Merhaba HaşimA10s,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Samsung Forum sistemleri forum üyelerimize en uygun iletişim ortamını sağlamak amacını taşımaktadır ve global olarak birbirleriyle bağlantılıdır. Herhangi bir dilde uygunsuz olarak kabul edilen kelimeler, Samsung Türkiye Forum sayfasında da görüntülenemeyebilir. Bu nedenle uygunsuz olmamasına rağmen engellendiğini düşündüğünüz ifadeler için alternatif kelimeler kullanmanızı öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD
0 Likes