cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung telefonları sonunda FaceTime

(Topic created on: 06-08-2021 04:30 PM)
1803 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Samsung Members

yapabilir, ancak Apple bunu tuhaflaştırıyor

Uzun bir süre, insanlar merak için kullanılan can Samsung telefonlar FaceTime ? Bunun cevabı her zaman hayır olmuştu. FaceTime, Apple'ın kendi görüntülü arama hizmetidir. Şirket, yalnızca Apple cihazı kullananların FaceTime araması yapabilmesini sağlamak için büyük çaba sarf etti.

Pandemi 2020'de herkesi kapalı mekanlara zorladıktan sonra, insanların okuldan toplantılara ve aradaki her şey için görüntülü arama hizmetlerini kullanmaktan başka seçeneği yoktu. Zoom, hemen hemen her platformda mevcut olduğu için tercih edilen hizmet olarak ortaya çıktı. Diğer hizmetler de tekliflerini geliştirmek için hızlıydı. FaceTime duvarlarla çevrili bir bahçe olarak kaldı, ancak 2021'de Apple sonunda herkese içeride bir zirve veriyor.

Samsung telefonları artık yalnızca bir bağlantıları varsa FaceTime yapabilir

Apple, dün geliştiriciler konferansında FaceTime'ın yakında Android ve Windows'ta web üzerinden kullanılabileceğini duyurdu. Bu, Apple olmayan bir cihazı olan kişilerin ilk kez bir FaceTime görüşmesine katılabilmeleri olacak. İşlevselliğin sonbaharda iOS 15 ile birlikte yayınlanması bekleniyor.

En büyük Android akıllı telefon satıcısı olarak bu değişiklik, Samsung telefonlarının artık FaceTime yapabileceği anlamına da geliyor. Ancak, Apple'ın uygulaması biraz garip. Ödüllü görüntülü arama hizmetini tamamen açmıyor. Apple, yalnızca ekosistemi dışındaki kullanıcıların FaceTime aramalarına katılmasına izin veriyor.

FaceTime için bir Android uygulaması olmayacak. Samsung akıllı telefonunuzdan bir FaceTime araması başlatmak mümkün olmayacaktır . Arama, yalnızca Apple akıllı telefona veya bilgisayara sahip biri tarafından başlatılabilir. Yapabilecekleri şey, bu çağrının bağlantısını paylaşmak. Bu bağlantıyı bir kez alırsanız, ancak o zaman Android telefonunuzdaki web tarayıcısı aracılığıyla aramaya katılabilirsiniz.

İMessage'ın Android'e kapalı kalması gibi , FaceTime da öyle. Apple, kullanıcılarının ekosistem dışındaki insanlarla iletişim halinde kalmasına izin vermek için minimum düzeyde çaba sarf etti. Bu nedenle, iPhone'a sahip arkadaşlarınız daha önce iMessage'daki o yeşil balonlar konusunda size zor anlar yaşatırken, onların ihtiyaç duyduğunuz FaceTime bağlantıları hakkında şakacı bir şekilde konuşmasına hazır olun.
7 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Keşke Samsung'a ait bir görüntülü konuşma uygulaması olsa
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Görüntülü görüşme'de sınıfta kaldı hele bu Android 11 Güncellemesinden sonra 3G kalktı görüntülü görüşme'de sorun yaşıyanlar şikayet edenler çok VoLTE tam verim vermedi umarım yakın zamanda biran önce düzeltirler.
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Samsung Members
Evet bende 3G aramaya çok üzüldüm, umarım bi çözüm bulurlar dediğin gibi.
Nhlsngl
Active Level 3
Samsung Members
Ben şebekem üzerinden samsungun kendi görüntülü konuşmasını yapabiliyorum hatta internetim bittiğinde ve whatsqppı kullanamadığımda kardeşimi böyle aramıştım 1 haftalığına gittiğim yerden, normal arama kaydından kamera tuşuna bastığımda kendi uygulamadan değil kendi 4 g sini kullandım sizde olmuyormu
RecepF
Expert Level 5
Samsung Members
Bende oluyor sıkıntı yok bazı arkadaşlar sorun yaşıyor maalesef
0 Likes
Nhlsngl
Active Level 3
Samsung Members
Güncellemeden dolayıdır o zaman duo yu iptal etmeleri gerekiyo varsayılan dan çıkarırlarsa yeniden başlatınca düzelir diye düşünüyorum onun dışında destek ten yardım alsınlar belki düzelir
Nhlsngl
Active Level 3
Samsung Members
VoLTE den görüştüm ve netti kamerada sizde duo ayarlıdır ondan konuşamamışsınızdır