cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

(Samsung için Gkamera uygulaması) Gcam for Samsung

(Topic created on: 03-09-2024 12:43 PM)
2326 Views
Cosmosium
Expert Level 2
Options
Samsung Members

image

image

Merhaba arkadaşlar. Membersta gördüğüm üzere bir çok gcam gönderesi açılıyor. maalesefki tüm bu açılan gönderilerin hepsi yanlış. Yanlıştan kastım. Bu gönderiler doğru(orijinal) geliştiricilerin olamadığı platforma yönlendiriliyor. Buda güvenli olmayan ve tam uyumlu olmayan kullanıcı etkenine neden oluyor.

Şimdi size Gcam (Gkamera) toplanma merkezini göstereceğim. 
Tüm gcam gelistiricilerinin olduğu bu merkezde Google kameradan, pixel kameraya kadar yeni olan sürümleri görebiliyorsunuz.

Bu bağlantı noktası hakkında:

Bu, Pixel Camera olarak da bilinen, değiştirilmiş bir Google Kamera uygulamasıdır. Google Kamera, Google'ın Nexus ve Pixel telefonlarında gönderilen hazır kamera uygulamasıdır. Google'ın HDR+ teknolojisi, özellikle düşük ve orta seviye telefonlarda görüntü kalitesini artırır.

Özellikler arasında HDR+, portre modu, hareketli fotoğraflar, panorama, lens bulanıklığı, 60 fps video, ağır çekim ve daha fazlası yer alır. (Samsung cihazlar için henüz ana kamera 60 fps çalışmıyor henüz bir yolu bulunmadı)

Google Kamera tüm telefonlarda çalışacak şekilde tasarlanmadığı için biraz karmaşıktır (okuyun: neden bu kadar çok geliştirici/bağlantı noktası ), ancak birkaç geliştirici onu çok sayıda telefonla uyumlu hale getirmeye çalışıyor.

Bir şeyler yolunda gitmezse Google'ı suçlamayın, sonuçta bu resmi uygulama değil. GCam'in açık kaynak olmadığını, dolayısıyla yeni özellikler eklemenin zor, hatta imkansız olduğunu unutmayın.

Cihazınıza uyumlu olan sürümü bulmanız 
Biraz kolay biraz zor olabilir.

Samsung'un A serisinin gcam'in en yeni sürümlerini kaldıramayacağını ve açamayaçağını bilin en fazla 8.1'e kadar destekler. Çünkü A serisi özellikleri S serisine oranla kısıtlıdır. S serisi premium bir cihaza sahipseniz neredeyse her sürümü Sorunsuz alabileceğinizi bilin.
İndireceğiniz zaman scan3D'yi tercih edebileceginizden emin olabilirsiniz . Gayet. İyi çalışacaktır.

Scan3D nedir Samsung telefonlar için uyumlu olan paket. 

Ayriyeten conging menüsü karşınıza çıkarsa lütfen şaşırmayın. Telefonunuzda tüm lensler acilmassa confing yani uyumluluk dosyaları ile tüm lenslere erişim elde edebiliyorsunuz.

Uyumluluk ve gereksinimler:

• Yalnızca Camera2 API'nin etkin olduğu telefonlarda çalışır; gcam
  • Modern Snapdragon SoC'lerle uyumlu mod. Bazı sürümler bazı Exynos, Kirin ve Mediatek telefonlarda çalışır ancak genellikle sınırlamalarla çalışır.
  • ARM64, yalnızca çok eski sürümler (örneğin: GCam 4) ve Camera GO 32 bit'i destekler; camera go tüm özellikleri ve ayrıcalıklı özellikleri desteklemez haberiniz olsun.
  • En yeni uygulamalar eski Android sürümlerinde çalışmayabilir;
  • GApp'ler veya microG gibi bir yedek parça gerektirir ( daha fazla bilgi ) ;
  • Yalnızca Android;

18 Comments
XdaDevelopers
Expert Level 5
Samsung Members
Doğru ve güvenilir yer ❤️
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Katkılarınız için teşekkürler 😇
Samsung Members
Güzel bir yazı kardeşim Tebrik ederim Scan3d nedir onu anlayamadım Bir de orda indirdikten sonra configiration diye birşey çıkıyor yani sanırım özelliklerin telefona tam oturması için onun kullanımı hakkında da bilgi verebilir misin?
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Tesekkürler Scan3D Samsung ile uyumlu olan sürüm. Confinglere Yeni sürümlerde ihtiyaç duyulmaz confing genellikle uyumluluk çatısı altında çalışır eğerki s24 ultrada tüm lensler açılmassaki açılacak. Diyelim açılmadı confing yani uyumluluk yükleyip tüm lenslere erisebiliyoruz.
Samsung Members
Anladım peki uyumlu configi nasıl bulucaz Mesela ben A serisine eski Bi sürümü yüklüyorum Uygulama yükleniyor, açılıyor ama siyah bi ekran çıkıyor fotoğraf çekmeye basınca atıyor Bu configle düzelebilir mi
0 Likes
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Belki genellikle bsg , agc ve arnovanın eski sürümlerini tercih edin.
Samsung Members
Teşekkürler 🤗
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Rica ederim calistımı.
Samsung Members
Kurulu değil ya önceden uğraşmıştım artık şu an uğraşamam, sonra bakarım belki 😊