cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Members,a Yeni Forum Alt Başlıkları Gelebilir 📱👇

(Topic created on: 11-01-2024 11:28 AM)
58 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

image

17 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Güzelmiş. Tr members'i inşallah daha iyi hâle gelir.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Umarım 🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Dün çin membersine girdim herşey çok farklı orada arayüz bile. Başka ülkelerin members'inde de modların kendisi şarkı,soru ve fotoğraf yarışmaları yapıyorlar. Bizim forumda sadece birkaç üye fotoğraf yarışması yapıyor onun dışında başka etkinlik yok.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Maalesef çok üzücü bir durum bende birkaç kere denk geldim internet üzerinde diğer forumlara orada kullanıcılar ben tatile cikicam diyince modlar ooo iyi tatiller güzel fotoğraflar çek diye yorum yapıyorlar arkadaş gibiler üyelerle aslında benim bulunduğum diğer forumda da öyle

Burda ise kural ihlali yaptın sakın bir daha yapma bak haaa diyorlar kullanıcıya 😂
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Katılıyorum dediklerine, bizim tr membersinde çok eksik var birde düzen sorunu var. Modlarda sorun var gönderilerde sorun var.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Biz bunları moderatör arkadaşları kızdırmak için demiyoruz asla sadece artık lütfen bazı şeylerin farkına varsinlar ve bazı şeyler değişsin artık diye söylüyoruz umarım anlarlar bizi de 🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
İnşallah zamanla düzelecektir. Öyle umuyorum 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Umarım öyle olur çünkü bu forum daha da iyi şeyleri hak ediyor moderatörler kimseyle içli dışlı kanka olsunlar demiyoruz zaten sadece biraz daha ilgi alaka istiyoruz hepsi bu
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Bizim modlarla arkadaş olmak zor. Kendileri her yorumlarında çözüm kasıyorlar daha sonra konu kapanıyor 😅

Düzen şart buraya. Çok eksik var.