cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG MEMBERS'A ENGELLEME ÖZELLİĞİ GELMEYECEK!! [olaya sikı bir açıklama]

(Topic created on: 08-28-2024 07:22 PM)
580 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba. 

Biliyorsunuz Türkiye'de Members kullanıcılarının çoğu Engelleme özelliği istiyor. Fakat ne yazık ki sadece bunu bizim forum istiyor gibi görünüyor. 
Bu postundan engelleme özelliğiyle ilgili sikı bir yazı yazacağım.

Bugün @Tolgaa94'ün isteği üzerine Hem Fransa hemde Almanya'ya sordum. Fransız bana neden bu özelliği istiyorsunuz diye sordu. Anlam veremedi. Almanya'dakiler ise hangi engelleme özelliği diye sordular. Adamlar üyeleri forumdan uzaklaştırmak istediğimi sandılar fakat sonra olayı İngilizce bir şekilde açıkladım Almanca bilmediğim için. Karğılığında böyle bir yanıt aldım:

image

Yani, bir tek biz istiyoruz gibi görünüyor. Avrupalılar hallerinden gayet memnun. Bir de Samsung'a laf sokuyor bizim millet engelleme özelliği gelmiyor diye. Adamlar istenmeyen şeyi neden getirsinler baksanız bakanız dünyada Members kullanıcılarının 10da 1i istiyor bu özelliği. 

Sizce normal mi yaptığımız? Engelleme özelliği istemek yerine forumdaki davranışlarınızı düzeltmeyi hiç denediniz mi? Hayır. 😀
Bu yüzden şiddetle tavsiye ederim. 

Boş boş postlar açmayı, boş yere forum üyelerine sallamayı bırakırsanız engelleme özelliğine gerek kalmaz sevgili arkadaşlar/abilerim/ablalarım. 😀

İyi günler. 
29 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Sadece huzur olsun burada kavga vs hep var modlarda daha dikkatli olmalı bu konuda yoksa elbette özelliğe gerek kalmayacak
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Burada iyi olanlara sözüm yok sözüm asıl forumun cıvığını çıkarıp bi de engelleme özelliği isteyenlerde.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hergun kavga yok a serisi yok s serisi yok çöp konu yok kopyala yapıştır yok gereksiz yok şu yok bu ne gerek var bunlara
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Aklıma s serisi ve a serisini kwrşılaştıran x geldi FŞSŞYŞWYLWŞYLWŞYLWLGŞ
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Engelleme özelliğine hiç gerek yok getirin diyenlere de katılmıyorum kusura bakmasın kimse. Birbirini sevmeyen kişiler birbirlerinin yorumlarını veya gönderilerini gördükten sonra birbirlerine bir şey söylemek yerine birbirlerini görmezden gelirler ise bir sorun çıkmayacaktır Zaten burası dijital bir ortam gerçek kavga edemedikten sonra birbirine yazsanız ne olacak
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
+1
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Avrupa da kafası calısan cok ve karsıdaki insana saygı var
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Aynen öyle