Original topic:

SAMSUNG MEMBERS'A ENGELLEME ÖZELLİĞİ GELMEYECEK!! [olaya sikı bir açıklama]

(Topic created on: 08-28-2024 07:22 PM)
853 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Herkese merhaba. 

Biliyorsunuz Türkiye'de Members kullanıcılarının çoğu Engelleme özelliği istiyor. Fakat ne yazık ki sadece bunu bizim forum istiyor gibi görünüyor. 
Bu postundan engelleme özelliğiyle ilgili sikı bir yazı yazacağım.

Bugün @Tolgaa94'ün isteği üzerine Hem Fransa hemde Almanya'ya sordum. Fransız bana neden bu özelliği istiyorsunuz diye sordu. Anlam veremedi. Almanya'dakiler ise hangi engelleme özelliği diye sordular. Adamlar üyeleri forumdan uzaklaştırmak istediğimi sandılar fakat sonra olayı İngilizce bir şekilde açıkladım Almanca bilmediğim için. Karğılığında böyle bir yanıt aldım:

image

Yani, bir tek biz istiyoruz gibi görünüyor. Avrupalılar hallerinden gayet memnun. Bir de Samsung'a laf sokuyor bizim millet engelleme özelliği gelmiyor diye. Adamlar istenmeyen şeyi neden getirsinler baksanız bakanız dünyada Members kullanıcılarının 10da 1i istiyor bu özelliği. 

Sizce normal mi yaptığımız? Engelleme özelliği istemek yerine forumdaki davranışlarınızı düzeltmeyi hiç denediniz mi? Hayır. 😀
Bu yüzden şiddetle tavsiye ederim. 

Boş boş postlar açmayı, boş yere forum üyelerine sallamayı bırakırsanız engelleme özelliğine gerek kalmaz sevgili arkadaşlar/abilerim/ablalarım. 😀

İyi günler. 
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Global de sorun yok demekki sorun burada
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Hocam burada forum kuralları var ama uyan varmı sence hakaret vs gırla
ben006
Expert Level 5
Samsung Members
Hakaret haric hicbirine uyuldugu sanmıyorum
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Maalesef öyle
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ben diğer forumlarida kullanıyorum sana şu kadar soyliyim ister inan ister inanma en düzensiz yer burası maalesef
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda hakaret edemez konularını okumaz beğenmez geçer vs
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Bu özelliği sadece bu forum istiyor çünkü bu özellik sadece bu forumda yok
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Kesinlikle katılıyorum hocam sana ve olması da gerekiyor çünkü hem çok saçma hemde burası çok gergin
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
O rakip firma bile hem Türkiye'de kullanıcı sayısı Samsung'a göre daha azken hem de moderasyon ekibi buraya göre çok daha az iken bu özelliği verebildiyse Samsung da verebilir
Siberizm
Expert Level 5
Samsung Members
Ortada vereBilme diye bir olay olsa keşke hocam. Kullanıcıları çıldırtmaya yer arıyorlar. Tek yapacakları koda bir buton eklemek. Buton tıklayınca kullanıcının paylaşımlarını ekrana düşürmeyip yorumlarını gizlemek. Bir de DM kutusuna erişimi engellemek. Tek yapacakları bu kadar basit