cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Fe Kullanıcıları Bakabilir Mi?

(Topic created on: 3 weeks ago)
33 Views
sepyadam
Active Level 9
Options
Samsung Members
Samsung Galaxy A34 kullanicisiyim. Telefondan genel olarak memnundun fakat nerdeyse aldigimdan beri (kendi hatamdan dolayı) mikrofonu çalışmıyor. Şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Çok araştırıyorum, a55, a35 neredeyse kafa kafaya aynı a34 le. Biraz bütçe arttırıp s24 fe alırsam memnun kalır mıyım? Şarjı, oyun performansı ve ısınması konusunda uzun kullanıma sahip s24 fe Kullanıcıları yorum yapabilir mi? Çöpe atmak istemiyorum paramı. 

Samsung Members
Var ne dilersen
Samsung Members
S23fe bile boy olarak çok iyi düz masada telefon yatay şekilde cetvel ile ölçtüğümde 14cm gibi bir sonuç çıkıyordu istersen sende bak ama boy olarak ideal cihaz
Ali_S24fe
Active Level 5
Samsung Members
Bende 34 den geçtim a34 den biraz fazla ısınıyor,sarjı a34'den çok daha iyi gidiyor yani a55 alacana biraz daha katıp s24 fe alınır.
sepyadam
Active Level 9
Samsung Members
a34 den daha çok ısınıyorsa yandık, cok oyun/edit yapıyorum gün içinde ekran sürem uzun
Ali_S24fe
Active Level 5
Samsung Members
Ama ekranı iyi işlemcisi çok güçlü.
sepyadam
Active Level 9
Samsung Members
bakalim, başka alternatifim yok gibi zaten. bi s23 u arastiricam detayli o kadar
yns21fe
Expert Level 2
Samsung Members
S24 FE ile S23 arasında kalan çok oluyor. Öncelikle şunu bilelim her ne kadar S24 FE'nin çerçeveleri daha kalın olsa da ekranı farkla daha büyük olduğundan her çeşit görülebilir ekran daha büyük olacak. İşlemcide S24 FE bir tık daha güçlü ama çok f.ark edilebilir bir f.ark değil. Kamera kısmında özellikle telefoto kamerada S23 bir tık daha kaliteli olabilir. Yazılım konusunda S24 FE 7 yıl güncelleme alacak ancak Samsung'un FE serisine nasıl davranacağı belli olmayabiliyor. Yapay zeka özellikleri konusunda S24 FE biraz daha avantajlı. Bazı özellikler S23'te yok.
Kaanx
Active Level 5
Samsung Members
S24fe kullanıcısı olarak çok memnunum akıcı bir cihaz ve batarya olarak da üzmüyor. Ekran dpi değerleri f a r k ediliyor mu bilmiyorum bana göre her yönden kusursuz.
sepyadam
Active Level 9
Samsung Members
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba
Kaanx
Active Level 5
Samsung Members
İlk çıktığı zaman satın almıştım yaklaşık 2 ay diyebilirim