cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Pilim Ölüyor

(Topic created on: 12-07-2024 09:41 PM)
198 Views
kereewm
Active Level 8
Options
Samsung Members
Telefonu 2. El aldım. Pilinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yani yoksa bu normal pil süresi mi onu da anlamadım. Nerden bakıcam pil sağlığına. Müşteri hizmetlerini arama dışında başka bir yöntemi yok mu? Mesaj atma fln? 

Ben mi çok yoğun kullanıyorum anlamadım.

Ekran 120hz ayarında. Renk modu "Doğal" modda ki çok etkilemez bunlar. Bluetooth NFC fln kullanmadığım için kapalı. Tek oynadığım oyun Brawl Stars var o da arkadaşlarla arada giriyorum. Haftada max 3 saat fln.

Pil kullanımım aşağıdaki gibidir. 

image

image

image

10 Comments
ericanxo
Active Level 1
Samsung Members
Eğer telefonu yeni aldığıysan biraz bekle daha tam optimize edilmemiştir onun dışında pil ömrünü uzatmak için ekranı 60 hz ye indirebilirsin (1. Şahıs oyunlar oynamyorsan farkını hissetmessin)
kereewm
Active Level 8
Samsung Members
2. ayı geçti alalı. Ama 60 hz almayı çok tercih etmiyorum. Alışmışım 120hz ye. Sanırım bataryamı orjinali ile değiştireceğim 😊.

Teşekkürler 🙏
ericanxo
Active Level 1
Samsung Members
Birşey değil. Bencede yapabileceğin en iyi şey pili orjinali ile değiştirmek bu arada yeni telefonun hayırlı olsun.😊
kereewm
Active Level 8
Samsung Members
Tekrardan teşekkür ederim 🙏😊
İlkeee_
Active Level 5
Samsung Members
2 el ise batarya ömrü tükenmiş olabilir
0 Likes
kereewm
Active Level 8
Samsung Members
Haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Zengin biri telefonu çıktığı gibi almış ve zengin nasıl olsa hiç dikkat etmeden kullanmış işte. .d
Neyse motor inecek yapacak bişey yok
0 Likes
kereewm
Active Level 8
Samsung Members
Bu arada bende yaşam kısmında "iyi" yazmak yerine "normal" yazıyor. Anlaşıldı illa gidicez Samsung Mağazasına 🫡Screenshot_20241207_215243_Samsung Members_1000012472_1733597563.png
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Samsung Members
Samsung dökümü işlemci şaşırtmaz
0 Likes
kereewm
Active Level 8
Samsung Members
Her ne kadar yoğun pil tüketse de bence sınıfının en iyilerinden 😊
0 Likes