cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra oyun

(Topic created on: 06-05-2023 10:00 AM)
213 Views
kingston35
Active Level 3
Options
Samsung Members

S22 ultrayla oyun oynuyorum ve 30 fps aliyorum bukadar saçma ne olabilir. 10binliralik xiaomi kullanan biri beni tokatliyo. Buna çözüm varmi bu nasl düzelecek

8 Comments
kingston35
Active Level 3
Samsung Members
S22 ultrayla oyun oynuyorum ve 30 fps aliyorum bukadar saçma ne olabilir. 10binliralik xiaomi kullanan biri beni tokatliyo. Buna çözüm varmi bu nasl düzelecek
0 Likes
Solution
Samsung Members
Bu diğer oyunlarda olur mu bilmiyorum ama yinede yazdım

Oyun performansını arttırmak için;

Uygulamalar>Game Launcher>Sağ üstten üç nokta>Oyun performansı>Bireysel oyun ayarları aktif olmalıdır.

Oyunlarınızın içerisine giriş yaptığınızda oyunu oynarken mümkün olan en iyi performansa sahip olmanız için "Performansa odaklan’’ seçili olmalıdır.

Oyun performansını iyileştirmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz ve Maksimum FPS en üst seviyeye getirebilirsiniz.
0 Likes
BbglGamer
Active Level 6
Samsung Members
Game launcher uygulamasını açıp ayarlar bölümünden max fps yapın sabit 60 olacaktır
kingston35
Active Level 3
Samsung Members
Oyun esnasındamı yapilacak bu
0 Likes
kingston35
Active Level 3
Samsung Members
Nereden yapılıyo bulamadm
0 Likes
Solution
BbglGamer
Active Level 6
Samsung Members
Sırasıyla yaptınız mı performansı yükselecektir Screenshot_20230605-095431_Game Launcher.jpgScreenshot_20230605-095538_Game Plugins.jpgScreenshot_20230605-095542_Game Booster Plus.jpgScreenshot_20230605-095548_Game Booster Plus.jpg
kingston35
Active Level 3
Samsung Members
Eklenti indirmem lazım ozaman
0 Likes
lokb
Active Level 7
Samsung Members
Oyun içinde grafikler kategorisinde kare hızı seçenekleri var oradan yuksetin eğer yükseltme yoksa Ayarlar>Ekran>Ekran yenileme hızını bulup arttırın
0 Likes