Original topic:

One UI 8

(Topic created on: 05-14-2025 09:36 PM)
1620 Views
Fb34
Active Level 7
Options
Samsung Members

One UI 8.0 güncellemesi almayacak Samsung telefonlar:

Galaxy S serisi Galaxy S21 Galaxy S21+ Galaxy S21 Ultra Galaxy Z serisi Galaxy Z Fold 3 Galaxy Z Flip 3 Galaxy Tab serisi Galaxy Tab S6 Lite (2022) Galaxy Tab Active 4 Pro Galaxy A serisi Galaxy A14 Galaxy M serisi Galaxy M33 Galaxy M14 Galaxy M14 5G Galaxy F serisi Galaxy F14 5G 
23 Comments
kereewm
Expert Level 2
Samsung Members
S21 🥲
Samsung Members
Ax3'ler 4 sene mi alıyordu?
Oğuz23
Active Level 1
Samsung Members
Samsung dan telefon alınca 2 yıl sonrasında sadece güvenlik yamasına dönüyor büyük güncelleme bilerek verilmiyor .
RaGoN
Active Level 10
Samsung Members
2 yıl güncelleme olayı 5 yıl önce falan bitti. S24 serisinden itibaren S serisileri 7 yıl, A serileri 6 yıl güncelleme garantili.
0 Likes
Oğuz23
Active Level 1
Samsung Members
Peki One Ui ve Android de geçerli olacak mı? Sadece güvenlik yaması gönderiliyor . Tablet aldım 2 yıl Android güncellemesi aldı. Cep telefonu aldım 2 yıl Android yükseltmesi aldı. Benim telefonumda tabletimde One Ui alamıyor Android 14 de sabit kaldık. Güncelmiyiz.com a bakıyorum hiçbir şekilde Android yükseltme yok . 15 yıldır Samsung kullanıyorum sürekli böyle oluyor . İOS yukseltmesi geldiğinde 5 6 yıllık telefona bile geliyor
RaGoN
Active Level 10
Samsung Members
Galaxy A53 - A54 - A55'in 4 yıl güncelleme garantisi var. A56'da 6 yıla çıkarıldı. A14 gibi giriş seviyesi cihazların 2 yıl güncelleme garantisi var. A15'te 4 yıla, A16'da 6 yıla çıkarıldı. Tabletlerde de yeni çıkan modellerde en az 4 yıl güncelleme garantisi var. Tab S10 serisinde 7 yıl, S10 FE'de 6 yıl güncelleme garantisi var.
Oğuz23
Active Level 1
Samsung Members
Dediklerini anladım cevap aradığım şey One iu ve Android yükseltme olacaksa Samsung ile devam edecem. Güvenlik yamaları hiç umrumda değil. Mecbur son kez güvenip Samsung alacam yine. Eğer ona da 2 yıldan sonra One İu yükseltme ve Android arttirma değilde güvenlik yaması gelirse sadece Samsung ile bağlarımı koparacam. Android 14 de bırakmak One İu 7 gibi güzel güncellemeden mahrum etmek insanı enayi yerine koymak gibi birsey. Ben 2 yilda bir telefon alacak kadar zengin değilim umarım SAMSUNG yöneticileri bunu ciddiye alır
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Samsung Members
Aldığınız telefona göre değişiyor A16'dan itibaren A26, A36, A56 bunların hepsi 6 yıl ve 6 adet Android ve OneUI güncellemesi alacak. S24 ve S25 serileri de 7 yıl ve 7 adet Android ve OneUI arayüz güncellemesi alacak. Eğer A06 alırsanız o yine 2 yıl ve 2 adet Android güncellemesi ile kalacak.
Kazikate
Expert Level 5
Samsung Members
Giriş seviyesi cihazlar alıyorsunuz demek ki. S serisinde artık 7 yıl veriliyor. Orta-üst seviye cihazlarda 6 yıla çıkartıldı.