Original topic:

S23 ui 8 beta var mı?

(Topic created on: 07-20-2025 01:52 PM)
338 Views
elfiyus54
Active Level 3
Options
Samsung Members

Arkadaşlar ben geçen hafta iPhone'dan Samsung s23'e geçtim iPhone'da Beta programı kurabiliyorduk Samsung'da kurabilir miyim acaba İnternetten biraz araştırdım beceremedim members uygulamasında yapılıyormuş Maalesef ben ayarlayamadım Bilen varsa yardımcı olabilir mi Bu arada Samsung s23 gayet güzel ve kullanışlı Çok da hızlı ya da ben iPhone 12'den ya da ben iPhone 12'den geçtiğim için bana öyle geldi gerçi geçen yıl s22 kullanıyordum O da iyiydi ama s23 çok daha iyiymiş s25'i düşünemiyorum 😃

4 Comments
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Samsung Members
Eskiden mevcuttu, fakat Türk kullanıcılar hata bildirmek yerine şikayet edip başka markalara geçtiği için Türkiye'den betayı çektiler. XDA gibi sitelerden kurabilirsiniz ama tekrar stabil sürüme geçmek için bilgisayar ve odin programı gerekiyor
elfiyus54
Active Level 3
Samsung Members
Tmm teşekkür ederim xda ile yuklemeyeyim final sürümünü bekleyeyim çok teşekkürler, bu arada member uygulamasını ilk defa kullanıyorum eskiden böyle forum sitelerini kullandığımız bir uygulama vardı adını unuttum öyle bi uygulama , gayet güzel olmuş, Bu arada ben iPhone'un iOS 26 betasını kurdum o kadar berbat ki telefondan soğudum saate de kurmuştum telefonda sürüm düşülebiliyor ama saatte düşülemediği için Samsung'a geçtim İyi ki de geçmişim özlemişim iPhone gittikçe berbat oluyor yazılıma Samsung çok daha kaliteli olmuş
8Gen2-alioznsoy
Active Level 10
Samsung Members
bunu duymak güzel. samsunga hoşgeldiniz yolunuz açık olsun
elfiyus54
Active Level 3
Samsung Members

Çok teşekkürler bu arada farkı da söyleyeyim Fotoğraftan bir şey siliyorum yerini yamuk yumuk bir şeyle dolduruyor Samsung'da denedim muhteşem arka doldurması arabayı yok ediyorum arka planı komple ayarlıyor Avcumun içinde bir şey ayarlıyorum onu yok ediyorum Avcumun içini orijinalden daha güzel ayarlıyor yapay zekası çok güzel samsungun