cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

MEMBERS ALAKASIZ YANIT!

(Topic created on: 09-17-2021 10:51 PM)
351 Views
67samsungalaxy
Active Level 10
Options
Samsung Members
Merhaba sayın Bakırçay;

Ben bir gönderi açmıştım forumda MEMBERS bildirim sorunu diye ama yanlış cevap vermişsiniz lütfen yanıtınızı düzeltirseniz sevinirim. 

image
Burada bildirim sorunundan bahsetmişim ve yardım istemişim.

image
Burada yanıt olarak bu önerileriniz için teşekkürler demişsiniz

Cevaplar çok alakasız lütfen daha düzgün ve yardımcı olacak cevaplar verirseniz sevinirim. 

Gönderimin Linki
👇

6 Comments
CKA65
Active Level 6
Samsung Members
Ne cevap verecekti? Çok özür dileriz şu an bütün işleri bırakıp Kore'ye gidiyoruz uygulamayı güncelleyeceğiz mi? İlgili birime iletirim demiş. Ne kadar seviyorsunuz boş boş gönderileri
67samsungalaxy
Active Level 10
Samsung Members
Ama gördüğün gibi, gönderide başka bir şey diyorum bu başka cevap veriyor. Lütfen dikkatli bakarsanız sevinirim bir öneri felan vermemişim. Ve üstelik ben boş gönderi açmıyorum.
CKA65
Active Level 6
Samsung Members
Evet görüyorum kör değilim. Moderatör onlar moderatör..size daha yeni bilgi vermedi mi alfatürk? Uygulama güncellemesi dağıtıma başladı diye. Doğal olarak boş gönderi. Bir de çok problemse verilen cevap moderatöre yazınız. Boş reklam yapmayın burda. Bıktık çocukça postlarınızdan. Bi salın bizi lütfen
Muratkaya
Active Level 3
Samsung Members

Yanlış olan neresi? Çok merak ettim nasıl cevaplanması gerekirdi ? Hadi o zeki  aklınla bir söylesene 

Samsung Members
Ona göre tamam efendim hemen 1 saate yeni bir güncelleme getiriyoruz 😂😂😂
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim,

Maalesef Türkiyedeki mod ekibi bu sorunları bilmez çünkü resmi bir bilgi gelmez ülkemizdeki moderetörlere

Ben sana daha öncede belirttim güncelleme sunuldu sunuculara göre her ülkeye dağıtılmaya başlandı her cihaza ayrı ayrı ulaşıyor en yakın zamanda güncelleme gelicektir