Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Bu temaya uygun simge önerebilir misiniz İsteyen kendi temasını da atabilir, belki kopya çekerim (bu böyle olmamış dediğiniz yerleri de... View Post
Merhabalar 24 ultra telefonun guncellemeden sonra 5x optik zoom 3xe düştü nasil duzelir View Post
Csc yi BTE olarak değiştirmiştim hücresel veri 4g+ gitti normal 4g oldu bu oldu mobil ağ da da yok sizce İnternet hızı çok etkiler mi bide sizce... View Post
One UI 7 ile pillerin hızlı bitmeye başlaması normal. Telefonunuz ve varsa akıllı saatinizi sıfırlayın, en baştan temiz kurulum yapın. Bir hafta hızlı... View Post
Merhaba sevgili Galaxy Fanları size birşey sormak istiyorum Members'a (VPN dışında) Kore'ye veya Amerika Birleşik Devletlerine bağlamanın bir... View Post
Güncelleme sonrası fotoğraf çekimlerinde , fotoğraf kalitesi düştü sizde de aynı sıkıntı var mı ? View Post
Bu nedir sondur inşallah View Post
Merhaba, yeni samsung tab s10 aldım, eski tabletimi ikinci ekran olarak yeni tabletime bağlamanın bir yolu var mı? Windows a bağlamanın bir çok yolunu... View Post
Wipe datadan yapılan sıfırlama işlemi garanti dışı bırakır mı? View Post
windows 10a dönmeli miyim yoksa bu değerler normal mi bilen var mı? View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
24 | |
21 | |
18 | |
18 |