Arkadaşlar olay şöyle: Ben Eski Google hesabımda Galaxy Store uygulamasını keşfettim, bir tane uygulama yükleyeyim derken Samsung Account oturum... View Post
Arkadaşlar olay şöyle: Ben Eski Google hesabımda Galaxy Store uygulamasını keşfettim, bir tane uygulama yükleyeyim derken Samsung Account oturum... View Post
Bana ufak bi tartışmadan dolayı doğrudan mesaj ile uyarı yapan moderatör ve diğerleri. Forum sacma sapan postlarla dolu neden bunlara müdehale... View Post
A55 model sanırım ilk Android 15 Güncellemesini alacak gibi Bunun nedeni donanım değişiklikleri forum kullanıcılarına saçma gelebilir A55 oldukça... View Post
Görseli Al yardımıyla oluşturdum. Merhaba Değerli Members Üyeleri, Dün gerçekleştirdiğim yapay zeka fotoğraf yarışmasının sonuçlarını... View Post
⭐ Buraya Tıklayın Görmek İçin Gerisini Siz Halledersiniz Artık ⭐ Farkındayım Alakasız Bir Gönderi Ama Eğlenceli Bir Etkinlik Olur... View Post
eSim diye birşey duydum, araştırmış olmama rağmen çok birşey anlamadım. Mantıklı mı, avantajları ve dezavantajları nelerdir kullanan arkadaşlar var... View Post
Önce 20,49 mb sonra 42,15 mb olarak indiriyor View Post
Parmak izi sensörü okumuyor bir süredir, silip yeniden yüklemeyi denedim ama okumadı, varmi çözümü? View Post
Arkadaşlar 2-3 gün içersinde A34 cihazımdan S24Fe ye geçiyorum. Annem içinde A55 alacağız. Oyun oynayan veya uygulama indiren biri değil, sadece... View Post
2025de girerim Experta 😁 View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
6 | |
5 | |
4 |