Original topic:

Laptopta Samsung İnternet kullanmak

(Topic created on: 04-03-2025 09:37 PM)
87 Views
AhmetSarıca
Active Level 7
Options
Samsung Members

Asus Laptop ta samsung internet kullanmak istiyorum ancak samsung marka olmadığı için yükleyemiyorum. Yükleye bilrveğim veya başka bir şekilde kullanabileceğim bir yol var mı?

9 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Samsung internet bir ara yayımlanmış ama kaldırılmış. Zaten güncelleme de almıyor yüklemenin mantığı yok. Şu anda mobil odaklı bir tarayıcı.
AhmetSarıca
Active Level 7
Samsung Members
Yapay zekasını ve cihazlar arasında geçiş yaptığımda kaldığım yerdrn devam etme özelliklerini çok **bleep** kullanıyorum chrome de bunlar yok edge yi de bir türlü sevemedim bu saydığım özellikleri olan bir tarayıcı biliyorsanız söyler misiniz?
0 Likes
user-92736282
Active Level 7
Samsung Members
Edge mobil tarafında baya yenilik geldi
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Samsung internet senkronizasyon eklentisi var chrome için. Onu denediniz mi?
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Samsung Members
https://github.com/k0mraid3/Samsung-Galaxy-Book-Windows-Apps-Enabler-Use-Samsung-Windows-Apps-on-Any...

Burada windovs cihazlarda samsung uygulamarını yüklemeyi anlatıyor(samsumg booklardan alınma) ama samsung browser varmı bilmiyorum.
0 Likes
AhmetSarıca
Active Level 7
Samsung Members
Benimki samsung olmadığı için olmuyor maalesef
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Samsung olmasına gerek yok zaten bu forumda desteklenmeyen cihazlara yüklemeyi anlatıyor. Kendi cihazıma kurmuştum nasıl göründüğüne bakabilirsiniz😊

https://r2.community.samsung.com/t5/Tabletler/Bu-işte-bir-terslik-var/td-p/18723855?src=ShareByUserC...
0 Likes
mertys
Expert Level 4
Samsung Members
He yaw bende leptobumda kullanmak istiyorum ama yok daha doğrusu samsung uygulamalarını leptobumda kullanmak istiyorum ama yoklar 😑🤨
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Zaten Samsung o kadar kısıtlıyor ki herşeyi çözemedim mi forum tüm Android modellerine yüklenirken membersın sadece Samsung cihazlarına özgü olması komedi 😂
0 Likes