cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Korkuyorum

(Topic created on: 08-12-2023 01:17 AM)
845 Views
sabırS22
Active Level 10
Options
Samsung Members

image

image
Bir motor oyununun apk sını indirdim galerimde böyle onlarca albüm oluştu her albümün içinde bir resim noluyor birkaç sene önce yine böyle olmuştu korkuyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
mr_polsk
Active Level 4
Samsung Members
Merak etme bunlar oyunun içindeki gördüğün şeylerin birleşmemiş hali hiçbir zararı olmaz guvenemiyorsan ayarlar>pil ve cihaz bakımı>cihaz koruması>telefonu tara ile bir antivirüs taraması yapabilirsin 👍

View solution in context

0 Likes
22 Comments
sabırS22
Active Level 10
Samsung Members
170 ten fazla bunlara benzer fotoğraflar belirdi galerimde ve hepsini sildim
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
Samsung Members
Telefonda bir antivirüs yükleyip tarat kaspersky iyidir korkutmak gibi olmasın ama virüs gibi bir şey bu yada apk dosyası hatalı bilinmez ama antivirüsü yükle
0 Likes
lostjpg
Active Level 1
Samsung Members
kardeşim indirdiğin apkda kurulum dosyası var ise olabilir bazı apklar kurulum dosyası ile kurulduğunda o dosya içerisindeki png ve jpgler galeriye kaydoluyor ve ondan gözlüyor
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Bunlar oyunlardaki grafiklerin kopya kiçük fotoları.Onlar dahili hafızandadır.Oradan silebilirsin.
0 Likes
Solution
mr_polsk
Active Level 4
Samsung Members
Merak etme bunlar oyunun içindeki gördüğün şeylerin birleşmemiş hali hiçbir zararı olmaz guvenemiyorsan ayarlar>pil ve cihaz bakımı>cihaz koruması>telefonu tara ile bir antivirüs taraması yapabilirsin 👍
0 Likes
sabırS22
Active Level 10
Samsung Members
Söylediğin seyi önceden yaptım ama bu fotoğrafların hiç hiç hemde hiçbiri oyunda yok
0 Likes
GalaxyS23FE
Active Level 6
Samsung Members
Virüs bulaşmış güvenlik programı yetmeyebilir önce telefona format attır ondan sonra güvenlik programı kur kullan Virüs programları bulaştıktan sonra kurarsan korumaz
0 Likes
sabırS22
Active Level 10
Samsung Members
Abi format at derken sıfırlimmi
0 Likes
Samsung Members
Kardeşim format dedi telefondan fabrika ayarlara dön değil 3 tuş mantı ile yapılan bir işlem yeni model telefonlarda 2 tuş artık ama eski modellerde 3 tuş mantı ile atılıyor googla yaz orda kolayca atabilirsin telefoncuya gerek yok oda aynı şeyi yapıcak
0 Likes