Mediamarkt vatan, gibi mağazalarda buyback yani eskiyi ver yeniyi al sistemi.Bu iki mağazas23 ultra'nın alımını kapatmış? Yetkililere... View Post
Mediamarkt vatan, gibi mağazalarda buyback yani eskiyi ver yeniyi al sistemi.Bu iki mağazas23 ultra'nın alımını kapatmış? Yetkililere... View Post
Mevcut güncel olarak Foruma katılım sağlayan en fazla seri A serisidir...En az katılım sağlayan katlanır cihazlardır... Forum açılışından bu yana en... View Post
Samsumgun kendi sitesinde indirebileciğimizden bahsediyor ancak galaxy store'ye girdiğimde uygulamayı bulamıyorum. View Post
Moderatörlere Duyurulur View Post
Önümüzdeki günlerde Forumda genellikle faydalı konular açılması beklenmekte olup, bu şekilde gereksiz mesajların üst üste atılmasınında malesef önüne... View Post
Kaynak Technopat View Post
Merhaba arkadaşlar, Biraz araştırma yapıp sizlere bu bilgiyi paylaşmak istedim 1.)Sombra Members'ın kralı desek yalan olmaz 🤣adam... View Post
Bu sayfada açtığım bir konuya cevap veriliyor,. Ben neden o cevaplara yorum yapamıyorum anlamadım. Bir soru sordum iki kişi cvp vermiş ama ben o... View Post
Sen koskoca samsung'sun, devler devi bir şirketsin. Ama gel gelelim ki Amiral gemisi niteliğinde yaptığın telefonların örneğin,S23 ULTRA, S24... View Post
User | Likes Count |
---|---|
262 | |
192 | |
188 | |
115 |
User | Count |
---|---|
8 | |
6 | |
5 | |
5 | |