cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Herkese Merhaba

(Topic created on: 22 hours ago)
7 Views
Alkan-Dal-S24
Active Level 1
Options
Samsung Members

Zamanında Xioami kullanmıştım ve nefret etmiştim. Bundan dolayı Android'den hep nefret ettim. O yüzden hep iphone kullanıyordum. Artık yeni model alacaktım ancak Karım bana Samsung almamı tavsiye etti. Bende S24 aldım. Hayatımda daha dün samsung kullanmaya başladım verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

93 Comments
ardam09
Active Level 3
Samsung Members
Ne desem bilemedim cihazda problem var diyicem pek sanmıyorum son güncellemeden sonra bi tekrar bak istersen sonuçlara çünkü aynı cihazı kullanırken öyle bi derdim yoktu bazen yetmiyordu 2 kez takmam gerekiyordu fakat o da 1 1.5 saat oyun oynayıp 2 3 saat arası insta sonrası felan
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Samsung Members
Son güncellemeden sonra dahada kötü olur gibime gelir ondan sonraki gelecek olsn güvenlik gümcellemesiyle anca düzeltirler ama böyle bişey olsa tüm s24 kullanıcılarına olurdu bence yeni oldupu için telefon kendini optimize etmeye çalışıyor yani inşallah öyledir garantiye göndermek istemiyorum
0 Likes
ardam09
Active Level 3
Samsung Members
Garantiye boşuna göndermiş olursun bi problem yok derler mobil veri fazla kullandığı için fakat güncelleme konusuna bişey diyemiyorum s24 kullanırken ara güncelleme geldiğinde ekran süresi baya uzamıştı sonradan biraz düştü ondan sonra zaten cihazı sattım
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Samsung Members
İnşallah dediğin gibi mobil veriden olur
0 Likes
ardam09
Active Level 3
Samsung Members
Size şu şekilde açıklayayım şuanda 24 ultra kullanıyorum dışarıda tüm özellikler açık şekilde Mobil veri açıksa ortalama 6 saat civarı dayanıyor fakat evde wifi ile olunca 7 saati bile geçiyor
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Samsung Members
Mobil veri sıkıntı ya
0 Likes
ardam09
Active Level 3
Samsung Members
İşte ona da yapacak bişey yok fakat bi kaç postta gördüm ekran süreleri biraz daha fazlalaşmıştı güncellemeden sonra
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Samsung Members
One ui 7 demi
0 Likes
ardam09
Active Level 3
Samsung Members
Evet
0 Likes
LilCutie