cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Herkese Merhaba

(Topic created on: 04-21-2025 10:03 PM)
203 Views
Alkan-Dal-S24
Active Level 3
Options
Samsung Members

Zamanında Xioami kullanmıştım ve nefret etmiştim. Bundan dolayı Android'den hep nefret ettim. O yüzden hep iphone kullanıyordum. Artık yeni model alacaktım ancak Karım bana Samsung almamı tavsiye etti. Bende S24 aldım. Hayatımda daha dün samsung kullanmaya başladım verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Samsung Members
Bakalım yeni maceran başlıyor. İnan bana tavsiyemi dinlediğin için pişman olmayacaksın❤

View solution in context

93 Comments
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Hayırlı olsun. Burada güncelleme trollerine bakmayın son zamanlarda kumpas haberler yaparak ertelendiklerini söylüyorlar. Evet güncelleme gecikti ama bunlar doğru değil. Tavsiyem Good Lock'ı deneyin harika bir şey.
Alkan-Dal-S24
Active Level 3
Samsung Members
Yeni güncellemede neler geliyor
ömerdönerr
Active Level 7
Samsung Members
arayuz animasyonlar falan komple degisecek
enineboyuna06
Expert Level 5
Samsung Members
Bayağı bir büyük değişiklik var. Android'i daha çok sevdirecek. Samsung tarihinin en büyük güncellemesi. Bayağı gecikti ama mayıs başı gelecek. Animasyonlardan tutun görünüme ikon değişikliklerine altyapı olarak falan bayağı bir şey değişti. Şu anki 6.1.1 den farklı geliyor.
FurkanA345G
Expert Level 3
Samsung Members
Cidden şuan aktifler 😂😂😂
ozbsrn105
Active Level 4
Samsung Members
Hocam bende yeni aldım cihazımı fakat güncelleme gecikti diye çok yerde duydum bakıyorum bazıları geç geldi diye malum markaya geçiyor telefon değişiyor vs.
Samsung Members
İlk deneyimlerin nasıl peki
Alkan-Dal-S24
Active Level 3
Samsung Members
Valla Apple'a alışık bir insanım o yüzden şu an kullanmak garip geliyor. Ama alışacağımı sanıyorum. Good luck diye bir şey var çok fazla özelleştirme yapılıyor Samsung'un bu özelliğini sevdim. Bakalım şu am memnun gibiyim
Samsung Members
Zamanla alışırsınız One Ui kullanması oldukça keyifli bir arayüzdür aramıza hoşgeldiniz 😊🎉