Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Hatırlıyor musunuz eskiden wane serisi vardı orta tuşlu acaba hala Kullanan Var Mı? İlk telefonumdu 2015 de o zmn 8 yaşındaydım babam A3 almıştı... View Post
Herkese merhabalar Uygulama kapatma penceresinde fotoğrafta da görüldüğü gibi arka plan gri renk şeklinde çıkıyor. Bunu arka plan duvar kağıdım ile... View Post
Telefonla konuşurken mobil veri kapanıyor güncelleme öncesimde böyle bir sorun yoktu. Veri dolaşımı aktif ama genede konuşma sırasında kapanıyor.... View Post
One uı 7 dağıtımı başladıktan sonra gözle görülür bi işlemci performansı düşüşü yaşıyorum normal mi? View Post
Galaxy F56 5G modeli, Samsung’un birçok kullanıcı için gayet yeterli performans sunabilecek Exynos 1480 işlemcisinden güç alıyor. Bu işlemci, 8 GB’lık... View Post
S22 ultra güncelleme geldi. Daha kurcalama fırsatım olmadı. View Post
Maalesef olayın tadı kaçtı sebebiyle ilgili elle tutulur bir açıklama yok hepimiz ciddi hayal kırıklığına uğratan bir zaman dilimi oldu bu. Neredeyse... View Post
Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bir gün içinde size arayacaklar ve yapacaklarını söylediler. Aradılar ama sorunu çözmediler. Tekrar görüştüm, iki... View Post
YA BENİM PAYLAŞIMI NİYE SİLDİNİZ? 😡😡😡 View Post
User | Likes Count |
---|---|
618 | |
300 | |
268 | |
168 | |
150 |
User | Count |
---|---|
22 | |
22 | |