cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Good Lock

(Topic created on: 04-22-2024 11:40 PM)
477 Views
MertEnsar
Active Level 4
Options
Samsung Members
Arkadaşlar merhaba
Good Lock adlı uygulama hakkında bilgi verir misiniz ?
Yapılan değişiklikler mesela geri çekiliyor mu? 
10 Comments
BohemyaLordu
Active Level 7
Samsung Members
Samsungun kendi ayarlarında senin yapmana müsade etmediği ayarları yapmanı sağlayan bir uygulama. Genel olarak ekran, tema ve AOD ayarları için tercih ediliyor çoğunluk. Yapılan değişiklikleri geri çekebiliyorsun merak etme.
0 Likes
MertEnsar
Active Level 4
Samsung Members
Tamamdır teşekkür ederim.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Merhabalar kardeşim,
Evet İstediğin değişikliği yapabilirsin.

Herhangibir kalıcılık Olmaz İstediğin zamanda O Değişikliği kapatabilirsin GoodLock Samsung cihazlar için Özelleştirme sunuyor,

Destekleyen tüm cihazlara Yüklenmesini tavsiye ediyorum. Samsung gibi özelleştirmede Büyük bir markaya GoodLock daha da Fazla Özelleştirme Ve kolaylık sağlıyor.

Örnek olarak Hom Up'dan Bu tarz Son Kullanılan Uygulamalar ekranı yapabilir Keys Kafe de Klavyeni Renkli ve Her basıldığında Farklı renk çıksın gibi Ayarlar yapabilirsin,
Ayrıca life Up kısmından, Kolaylık Sağlayan Sound Asistan Ve Camera asistanda Fazlasıyla Yararlı.

Daha fazla Örnekleri Bulunmakta. 1713819099081.jpg1713819099113.jpg1713819099156.jpg1713819099186.jpg
MertEnsar
Active Level 4
Samsung Members
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim ne demek. 😊
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Samsung Members
Kesinlikle kullanman gereken bir uygulama internette tanıtım yaoan kanallar var onları izle hoşuna giden özellikleri aç. Özellikle klavye renklendirme harika. Tüm özellikleri geri çekebilirsin.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Merhaba kardeşim,

Daha önceden gerekli bilgilendirmeleri yapmıştım bakmanı öneririm

https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Good-Lock-Uygulamaları-Nedir-ve-Ne-İşe-Yarar/td-...

Bence kesinlikle yüklemelisin 🤩

Yaptığın her ayar geri çekiliyor
ahmedreisA15
Active Level 5
Samsung Members
Galaxy store da 'One Hand Operation +' yazıyor o mu acaba
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Evrt oda good lock uygulamasına bağlıdır