Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba arkadaşlar s10 plus kullanıyorum (gamehub ta gamebooster taki Labs seceneği harici çünkü telefonu çok ısıtıyor) Bana Gamehub üzerinden veya... View Post
Soruyorum üstteki tuşa basmazsam sabaha kadar okuyor nasıl kapatcam hiç okumasın istiyorum View Post
Güncelleme Gelmiş View Post
Tek hat kullanırken sim 1 / sim 2 tepsisi **bleep** eder mi ? Tek hat olduğu iiçin illa sim 1 tepsisine mi koymak gerekiyor sim i ? - çekim gücü vs... View Post
One uı7 ,hat turk telekom birini ararken ilk çalmada çızırtı vari ses kalitsizliği oluyor ama sonraki çalmalarda ve görüşme esnasında hiçbir sorun yok... View Post
Merhaba sevgili Members üyeleri, Hazır çoğu kişi One UI 7 almışken yarışma yapmak istedim. (Almayan arkadaşlar inşallah yakın zamanda almaya... View Post
Normalde ram daha düşüktü birşey yapmadığım halde 3 üstünde düşmüyor View Post
Home up modülü varsayılan olarak ön yüklü gelmiş yeni güncellemede. View Post
Bu tip A0 türkçe gönderileri raporlamak istiyorum ama members'ın raporlama seçenekleri çok kısıtlı değil mi sizce de? Bu tip gönderiler... View Post
User | Likes Count |
---|---|
137 | |
129 | |
126 | |
119 | |
103 |
User | Count |
---|---|
8 | |
5 | |
5 | |