Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Merhaba,Samsung Members topluluğuna verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ederiz.Samsung Members Forum rozetlerine dair yapılan birtakım... View Post
Bununla bir alakası var mı şarjı sömürmesinin hala da çıkmaya devam ediyor burada 😅 View Post
Merhaba değerli Members üyeleri, Fotoğraf yarışması sonuçları açıklandı. Maalesef beklediğimden çok daha az bir katılım oldu. Umarım sonraki... View Post
Unuttum O yüzden View Post
Müzik oynatma altındakileri kullanmıyorum ve kaldıramıyorumda. Bu samsungta iyice Apple'a benzemeye başladı. Androidin özgürlüğünü... View Post
Merhaba arkadaşlar s10 plus kullanıyorum (gamehub ta gamebooster taki Labs seceneği harici çünkü telefonu çok ısıtıyor) Bana Gamehub üzerinden veya... View Post
Soruyorum üstteki tuşa basmazsam sabaha kadar okuyor nasıl kapatcam hiç okumasın istiyorum View Post
Güncelleme Gelmiş View Post
Tek hat kullanırken sim 1 / sim 2 tepsisi **bleep** eder mi ? Tek hat olduğu iiçin illa sim 1 tepsisine mi koymak gerekiyor sim i ? - çekim gücü vs... View Post
User | Likes Count |
---|---|
137 | |
129 | |
126 | |
119 | |
105 |
User | Count |
---|---|
13 | |
9 | |
8 | |