şirinee
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-27-2021
06:09 PM
(Last edited
11-27-2021
06:09 PM
by
Gediz
) in
Eskiden butun resimleri toplulukda goruyordum guzel cekim yapanlar vardi simdi onlari goremiyorum neden anlamadim
Solved! Go to Solution.
4 Comments
Solution
S21veBuds2
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2021 06:56 PM in
Samsung Members
Merhaba şirinee,
Yeni güncelleme ile topluluk ve galeri birleştirildi ve uygulama ana sayfada Topluluk kısmında karışık olarak yer alıyor. İsterseniz topluluk sayfasında sol üstteki KATEGORİ tuşuna dokunup GALAXY GALERİ'yi seçerek paylaşılan fotoğraflara erişebilirsiniz. Yardımcı olması adına ilgili görselleri ekte bulabilirsiniz.
Yeni güncelleme ile topluluk ve galeri birleştirildi ve uygulama ana sayfada Topluluk kısmında karışık olarak yer alıyor. İsterseniz topluluk sayfasında sol üstteki KATEGORİ tuşuna dokunup GALAXY GALERİ'yi seçerek paylaşılan fotoğraflara erişebilirsiniz. Yardımcı olması adına ilgili görselleri ekte bulabilirsiniz.
MehmetYalcnS24p lus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2021 07:28 PM in
Samsung Members
Yanlışınız var eskiden topluluk ve galeri ayrı ayrıydı yeni güncellemeyle birleştirildi Gene Galaxy galeriyi seçerek görebilirsiniz
iKreiN
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2021 08:30 PM in
Samsung Members
Galiba yanlışınız var eski sürümlerde galeri ile topluluk ayrı idi şimdi birleşerek aynı yerde toplandı
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2021 09:19 PM in
Samsung Members
Merhaba kardeşim,
İsterseniz link üzerindeki gibi yaparsanız sadece galeriden fotoğrafları görebilirsiniz
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Galeri-ve-Forum-Bölümü-Ayırma/td-p/10141288
Yada Senin bahsettiğin ise sadece fotoğraflar ise onu bilmiyorum kullanıcılara sormak gerekir 😊
İsterseniz link üzerindeki gibi yaparsanız sadece galeriden fotoğrafları görebilirsiniz
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Galeri-ve-Forum-Bölümü-Ayırma/td-p/10141288
Yada Senin bahsettiğin ise sadece fotoğraflar ise onu bilmiyorum kullanıcılara sormak gerekir 😊