cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Z Fold-3 / Huawei watch GT-2 saat uyumsuzluğu

(Topic created on: 11-26-2021 07:34 PM)
358 Views
SkyWalker412
Active Level 4
Options
Samsung Members

Galaxy Z Fold-3 satın aldım. Eski telefonum Huawei p30 pro idi, şimdi oğlumun oldu. Onda Android 10 Emui 11 yüklüydü. Saatimi Z Fold-3 cihazıma bluetooth bağlantısını yaptım. Daha sonra Samsung buds pro kulaklığımı da telefona bağladım. Sorunum şu: Telefona çağırı geldiğinde huawei saat ile bağlantı kurmaya çalışıyor, buds pro kulaklığa bağlantıyı anca manuel yapabiliyorum. Aynı şekilde arabaya bluetooth bağlantı sağladığında da çağırı geldiğinde saate bağlanmaya çalışıyor. Burada da manuel olarak araç bluetooth'unu seçmem gerekiyor. P30 Pro telefonda böyle bir sıkıntı yoktu ki malum Google bu telefonda yüklü, yasaklı modellerden değil. Yaptığım işlemler: Ağ ayarlarını sıfırladım (olmadı), saatin bluetooth bağlantısını kaldırdım (oldu, fakat tekrar bağladığımda yine aynı sorunu yaşadım), Huawei sağlık uygulamasının tüm izinlerini iptal ettim (olmadı), saatin bluetooth ayarlardan aramaları (ki zaten etkin yapılamıyor), giriş cihazı ve temasla erişim seçeneklerini kapattım (olmadı).

Sorun uyumsuzluk mu ve yazılım güncellemesi (mesela Android 12 geldiğinde) düzelir mi?

Bu sorunu başka yaşayan oldu mu? Saati kulaklık olarak algıladığını okumuştum burada, gerçi ben de yazmıştım ama otomatik cevap ve uzaktan erişim ile yardım seçeneği sunuldu, istemedim. Saatimi seviyorum ve kullanmak istiyorum çünkü Samsung saatlere göre şarj süresi çok çok iyi... saati değiştirmeyi düşündüm ama açıkçası şarj süresinden dolayı istemedim.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Samsung Members

Wearable uygulamasından kulaklık ayarlarını sıfırlayarak deneyebilirsin. Yine sorun devam eder ise, Huawei ile görüşmeni öneririm.

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Samsung Members

Wearable uygulamasından kulaklık ayarlarını sıfırlayarak deneyebilirsin. Yine sorun devam eder ise, Huawei ile görüşmeni öneririm.

0 Likes