cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gönderilerime Cevap Vermeyi Artık Tenezzül Bile Etmiyorsunuz 😔

(Topic created on: 03-23-2022 05:50 PM)
183 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Samsung Members

Merhaba Samsung ekibi,

Artık gönderilerime cevap vermeyi bile tenezzül etmiyorsunuz cevap bekliyoruz ama gel gör ki cevaplanmıyor ? 

Forum ekibi biraz önemseyin şu yazılarını boşa yazmıyoruz cevap beklediğimiz için yazıyoruz ?

Forumda artık hiçbir şey önemsenmiyor 

32 Comments
16579
Expert Level 4
Samsung Members
Konu ile alakali değil 😊
Sorumuzu tam da burda sorsaydin yaa çok güzel olurdu 😅 😅
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Yokk yaa hiç olmaz burada 😂😂 ben dm den yazdım sana 😂
16579
Expert Level 4
Samsung Members
Tamam jgjfjfjgjgj
MuzoS23
Expert Level 2
Samsung Members
Eskisi gibi değil artık uygulama çok yayıldı ondan kimseye bakmiyo moderatorler ilgisizlestiler
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Evet ilgisizlik baya bir artı forumda
anusername
Expert Level 5
Samsung Members
Uygulama yaygın olunca moderatörler de bi o kadar ilgisizleştiler maalesef..
Mexon86
Active Level 6
Samsung Members
gunde kac tane yorum geliyo ne kdr sacma sapan soru soranlarla dolu hangi biriyle ugrassinlar ayrica burdaki moderatorlerin bu guncellemeleri denetleyen ureten genel merkez mi her neyse orayla ne kdr bagi olabilir, turkiye icin uretilen yazilim hakkinda ne kdr bilgileri olabilir sizce, bunlar gelistirici değil yazilimin her koduna bakacak degiller ,bunlara da bir yerden bilgilendirme geliyordur, ne bekliyorsunuz yani bu kdr buyuk sirket bu kadar fazla farkli yazilim ozellik farkli donanimlar hergun degisen farkli politikalar kimse bu kdr seyi takip edemez z fold 3 serisine 4.1 ile smart widget ozelligi gelmedi biliyomusunuz ,note 20 de s20 21 de falan geldi fold da yok neden bi aciklama yok ama gelecektr gelmiyorsa da bi nedeni vardir ,yazilimi
ureten kisi oturup bu cihaza bunu koymucam ugrasamicam demiyodur heralde bu extra karanlik modu zaten android in icindeydi kac yildir yeni bi ozellik degil samsung kullanmiyordu, pixel cihazlara bakin android 10 ile calisanlar vardi, getirmiyolarsa getirmiyolar yani burda gelip gelmemesinden bahsetmiyorum ama muhattap oldugunuz kisiler yanlış sitem ettiginiz kisiler yanlış
Alfatürk
Expert Level 5
Samsung Members
Öncelikle yorumuna saygı duyarım ama bir öncelik olarak

Yalan söylemek yerine kullanıcıya doğruyu söylebilirler

Bir cevaba 3 resmi cevap verilmez
*cihazın donanımı desteklemiyor dendi (1.cevap)
*yazilim konsept geregince desteklemiyor dendi (2.cevap)
*cihazların donanımı destekliyor ama küçük bir problemden dolayı vermiyoruz dediler sonradan kullanıcılardan özür dilediler yalan söyledikleri için korede (3.cevap)

Benim burada özelliği cihaza gelip gelmesi önemli değil müşteriyi **bleep** yerine koymaları musteiler bunu hak ediyor mu

Ben zaten özelliği shorcut maker üzerinden kullanabiliyorum sıkıntısız

Burada ekibi zaten kızmıyorum asıl başındaki olanlara sitemim

Ama aldığım cihaz Türkiye cihazı olduğum için muhattabım otomatikman Türkiye ekibi oluyor aynı servis mantığı bir cihazı Türkiye değilse bakmıyorlar 🤔

GOS içinde aynısı oldu yavaslatmıyoruz dediler sonunda ne oldu tepki gelince tıpış tıpış geri adım attılar ve özür dilediler yani kısacası yalan söylemenin anlamı yok güvensizlik yaratır
Mexon86
Active Level 6
Samsung Members
birden farklı cevap vermeleri tabi doğru değil bu takımın nasil kötü yönetildiğini gösterir ne kadar özensiz olduğunu. guncellemeler hazirlanirken olusan bazi sebeplerden dolayi aksakliklar olabilir tabi ama onun dışında hangi cihaz icin ne olacağı belirlenmiştir bu belirlenmis özellikleri barindarin bir liste genel merkezden( yada her neresiyse) dağıtılsa aciklamalar ile birlikte nasil android acik kaynakliysa gelistiricilerin karsilastigi sorunlar ,kodlar ile birlikte de olsa anlayacak kisiler ve bunlari insanlara daha iyi anlatabilecek kisiler icin ideal olur tabi ama işte