Samsung members uygulaması üzerinde artık herhangi bir konu ortalama 7 saat içerisinde yorumlara kapatılıyor. Ancak diğer markaya ait olan forumda ise... View Post
Samsung members uygulaması üzerinde artık herhangi bir konu ortalama 7 saat içerisinde yorumlara kapatılıyor. Ancak diğer markaya ait olan forumda ise... View Post
Bu cihazlar için Ekim 2024 güncellemesi testleri bulunmaktadır.Galaxy A31(SM-A315F)Galaxy M51(SM-M515F)Galaxy M31s(SM-M317F)Galaxy M31(SM-M315F)Galaxy... View Post
Arkadaşlar akıllı saat alacağım Samsung un hangi modellerini tercih etmeliyim ? View Post
Samsung yıllardır Türkçe dil desteği yalanıyla ha geldi ha gelecek diye bizi kandırıyor. En son S24 ultra ile beraber geleceği söylenmişti. Sonra... View Post
Görüyorsunuz 😀👍🏻 Yetkililere sesleniyorum şu olay düzeltilebilir mi lütfen çok sinir bozucu cidden. Post... View Post
Instagramda Samsungwithgalaxy Hesabında S24 Ultra İle Çekilmiş Muazzam Fotoğraflar Var Ama Bunları Hiç Göstermiyorlar Sadece Instagramda Var... View Post
Samsung onayladı: One UI 7 betası herkese açık olacak Samsung, yakın zamanda düzenlediği geliştirici konferansında (SDC24) One UI 7.0 güncellemesini... View Post
Arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim. Bugün memberse tekrar katıldım. Herşey değişmiş olabilir. Bakmam gerek View Post
S24 Serileri Fold ve flip 6 A55 Bu cihazlar bayadır Android 15 ile meşgul Sürekli değişen yazılımlar A35 de firmware ekranında değişiklik... View Post
Son güncellemeden sonra telefon sapitti kendiliğinden açılıp kapanıyor.vede donma kasma yapmaya basladi View Post
User | Likes Count |
---|---|
366 | |
309 | |
186 | |
184 | |
98 |