cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı 😍📸🏆

(Topic created on: 11-04-2024 05:11 PM)
466 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Merhaba Değerli Members Üyeleri,

Dün gerçekleştirdiğim fotoğraf yarışmasının sonuçlarını şimdi açıklayacağım 😊 adil ve keyifli bir yarışma olduğu için herkese çok teşekkür ederim. Ne yazık ki, bu yarışmam bugüne kadar yaptıklarım arasında en az katılımın olduğu etkinliklerden biri oldu. Bazı arkadaşlarımızı özel olarak davet etmeme rağmen yarışmamda göremedim. Bunun sebebinide, gönderimin 5 saat bile dolmadan yorumlara kapatılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Umarım Samsung Members ekibi, gönderilerin 5 saat gibi kısa bir sürede yorumlara kapatılmasının yanlış bir uygulama olduğunu **bleep** eder.

Bazı arkadaşlarımız dün yaptığım yarışmamla ilgili bana birkaç fikir sundular. Ben de bu ay farklı bir türde bir daha yarışma yapmayı planlıyorum. Umarım yeni yapacağım yarışmamda katılım daha fazla olur. 
Şimdide sizlerin çok beğendiği fotoğraf yarışmamın kazananlarını açıklamaya geçelim 😍 📸 🏆

Fotoğraf Yarışmasını Kazanan Arkadaşlarımız 👇

1.) Alfatürk 

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir fotoğraf gerçekten 😍 150 beğeni alacaksın 👏

2.) DENỊZ

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir doğa fotoğrafı gerçekten 😍 125 beğeni alacaksın 👏

3.) ÇağlarS23 

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir fotoğraf gerçekten 😍 100 beğeni alacaksın 👏

4. anusername

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir sabah fotoğrafı gerçekten 😍 75 beğeni alacaksın 👏

5.) KEMSA

image

image
Tebrik ederim abim, çok güzel bir semazen fotoğrafı gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

5.) GLXYA54_BUDSFE

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir fotoğraf gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

5.) caiisss

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir gece fotoğrafı gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

5.) Sisyphe

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir deniz fotoğrafı gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

5.) yasin29

image

image
Tebrik ederim kardeşim, çok güzel bir araba fotoğrafı gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

5.) Gzdeaa_s20fe

image

image
Tebrik ederim arkadaşım, çok güzel bir fotoğraf gerçekten 😍 50 beğeni alacaksın 👏

image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Arkadaşlar katılan herkese çok teşekkür ederim iyiki katıldınız. Kazanamayan veya katılamayan kişiler üzülmesin bu yarışmaların devamıda gelecektir. Kazanan arkadaşlarımızın beğeni ödülleri ise en geç 3 gün içinde verilecektir.
29 Comments
KEMSA
Active Level 10
Samsung Members
Teşekkürler emeklerin için.👏👏💐🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim abim, tekrardan tebrik ederim 😍
Sisyphe
Expert Level 5
Samsung Members