cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı 😍 📸🏆

(Topic created on: 07-18-2024 06:03 PM)
6649 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image

Tavşanlıleblebisi Sponsorluğunda Sunar
(Sponsorumuz fotoğraf yarışmasını kazanan kişilere ek olarak 150 beğeni hediye verecek)
Merhaba Değerli Members Üyeleri😍
Dün yapmış olduğum fotoğraf yarışmamızın sonuçları açıklandı. Adil bir yarışma olduğu için herkese çok teşekkür ederim. Eski yarışmama göre rekorlar kırdık. Dün yaptığım yarışmam Türkiye members'indeki en çok katılımlı ve bol ödüllü yarışmalardan biri oldu. Şimdide sizlerin çok beğendiği fotoğraf yarışmamızın kazananlarını açıklamaya geçelim😍📸🏆

Fotoğraf Yarışmasını Kazanan Arkadaşlarımız 👇

1. MehmetYalcn

image
Tebrik ederim Mehmet kardeşim 400 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 250 beğeni ve sponsorumuzdanda 150 beğeni)

image

1. s20fekullanıcısı 

image
Tebrik ederim Eyüp kardeşim 400 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 250 beğeni ve sponsorumuzdanda 150 beğeni) 

image

2. InYourEyes

image
Tebrik ederim kardeşim 350 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

2. DENỊZ

image
Tebrik ederim Deniz kardeşim 350 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

3. Tolgaa94 

image
Tebrik ederim Tolga kardeşim 300 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 150 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

4. yns21fe

image
Tebrik ederim Yunus kardeşim 250 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 100 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

4. stony_hearted

image
Tebrik ederim kardeşim 250 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

5. Al_GALAXY

image
Tebrik ederim kardeşim 200 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

5. Sisyphe

image
Tebrik ederim Gökhan kardeşim 200 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image

5. Siberizm

image
Tebrik ederim hocam 200 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

image
Tebrik ederim kardeşim 200 beğeni alacaksın 👏 (CanerS21Fe'den 50 beğeni ve sponsorumuzdandan 150 beğeni)

5. Alfatürk 

image

image

Toplamda:
[ 2 Adet Birincimiz 🥇]
[ 2 Adet İkincimiz 🥈]
[1 Adet Üçüncümüz 🥉]
 [ 2 Adet Dördüncümüz ]
[ 4 Adet Beşincimiz ]

Arkadaşlar katılan herkese çok teşekkür ederim iyiki katıldınız. Kazanamayan kişiler üzülmesin bu yarışmaların devamıda gelecektir. Kazanan arkadaşlarımızın ödülleri ise en geç 3 gün içinde verilecektir.
Tavşanlıleblebisi Sponsorluğunda Sundu
(Sponsorumuza hediyeleri ve desteği için çok teşekkür ediyorum)

79 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen Caner kardeşime , yarışmaya gerek fotoğraf atarak gerek oy vererek katılanlara ve destek veren ismaile bizzat çok teşekkür ederim güzel bir etkinlik oldu.

Hayatımda ilk kez bir etkinlikte dereceye girdiğime hem sevindim hemde üzüldüm sevindim çünkü fotoğrafımı beğenip değerli bulup oy verenler beni çok mutlu etti üzüldüm çünkü gerçekten çok güzel fotoğraflar geldi diğer arkadaşlarımdan hatta bende çok beğendim hepsini oyumu verdim herkesin eline emeğine sağlık. Hepsi harikaydı

Ancak şunu da belirteyim ki eğer sorun olacaksa benim dereceye girmem lütfen diskalifiye olup benden sonra en yüksek dereceye giren arkadaşıma bu hakkın verilmesini daha çok isterim. Maksat gerçekten bunu hak edip etmemek ve gerginlik olmaması forumda

Herkese tekrar teşekkür ediyorum. 🖤😊🙏
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
💙 ❤️ hakkındı Kardeşim Ödülün zaten Fazla Önemli yok amaç Eğlenmek. 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Teşekkürler kardeşim 😊🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Diskalifiye edemem Tolga öncedende demiştim senin suçun yok. Tekrardan hayırlı olsun 😍
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Teşekkürler kardeşim 🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Rica ederim kardeşim 😍
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Harika bir etkinlikti 🤩
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Teşekkürler. Tekrardan hayırlı olsun 😍
DENỊZ
Expert Level 5
Samsung Members
2 Birinciyi Alalım Yorumlara. 😄❤️ tebrikler Kardeşim Mehmet ile Sen Gayet güzel Fotoğraflardı.