cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu Bixby'e ne zaman Türkçe desteği gelecek?

(Topic created on: 10 hours ago)
105 Views
TheBlein
Active Level 3
Options
Samsung Members

Neden getirmiyorlar?

15 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Samsung Members
Ne kadar gerekli bilemedim. Bixby devri kapanıyor yavaş yavaş, artık gemini entegre ediliyor.
TheBlein
Active Level 3
Samsung Members
İyi ama hiç biri Bixby kadar telefon kontrolüne sahip değil. Ben ChatGPT kullanıyorum zaten onun üstüne yapay zeka tanımam. Sadece telefon üzerindeki geniş kontrol için bixby daha iyi.
MuhammedA24
Active Level 6
Samsung Members
Belki ileride geminide gelişir. Zaman göstericek 😊
0 Likes
KenànA25
Expert Level 1
Samsung Members
Elbet bir gün
Samsung Members
Gelmez samsung üşeniyor 😂
0 Likes
i_h_gun
Active Level 5
Samsung Members
Geminin islevleri chatgptden yuksek olucak tamamen google un yerini alicak gemini yada iste adi ne olucaksa bu yeni google yapay zekasinin cunku bir yapay zeka altinda birden fazla yapay zeka entegre yani super bi yapay zeka yapmayi planliyorlar cunku bixbyden komple vazgecip google u daha cok entegre ederse daha fazla cihaz destegine ulasicak ama bixbynin kontrolude dediginiz gibi baska hicbir asistanda yok cok pürüssüz yapıyor herşeyi
0 Likes
TheBlein
Active Level 3
Samsung Members
ChatGPT'yi geçmesi baya zor adamlar bu işin kitabını yazmış. Gerçek bir insan gibi konuşuyor. Benim konuşma biçimimi örnek alıp bana göre konuşuyor. Geçen "sana bişi soracam" dedim "söyle hacı dinliyorum" dedi.
0 Likes
i_h_gun
Active Level 5
Samsung Members
benchmarklarda listeleri altüst ediyor ve google un yapay zekasi ilk seviyede kalmiyor cok gelisiyor ve kabiliyet kazaniyor bir onceki modelle bir sonraki model arasindaki farklari hissedebiliyorsun chatgptnin ise deepseek gibi bir rakibi var hem ondan ucuz hemde daha çevik ama aralarında en işe yarayacak olan ve hayatta kalıcak olanı google gemini olucak bence elinin altinda tüm google var bana şive yapmasını istemiyorum naptin hacim vs demesin ama verdigim tasklari yerine getirmesi yeterlidir 1748071295801.png
0 Likes
TheBlein
Active Level 3
Samsung Members
Mesele task vermek ise chatgpt rakip yok. Herhangi bir olayı filmi karakterleri sorunca mükemmel detaylı anlatıyor. Aklıma gelmeyen şeyleri bile hatırlamama neden oluyor. Gemini de ise bu yok. Gemini ile konuşurken bir yapay zeka olduğunu biliyorum ama gpt ile konuşurken bazen acaba insanmı var arkasında diyorum
0 Likes