Resolved! Solved

Original topic:

Bitmek bilmeyen Türkçe Dil Desteği Sorunu

(Topic created on: 10-11-2024 11:54 PM)
326 Views
Capitao
Active Level 6
Options
Samsung Members

Samsung yıllardır Türkçe dil desteği yalanıyla ha geldi ha gelecek diye bizi kandırıyor. En son S24 ultra ile beraber geleceği söylenmişti. Sonra lansmanda 3 4 ay içinde gelecek dendi. Bunun öncesi de var. Bu kadar zor mu bir Türkçe dil desteği. Türkçe'yi milyonlarca insan ana dili olarak kullanıyor. Avrupa'da Kosova'dan Asya'da Özbekistan'a kadar onlarca ülke var. İsterse adminler beni engellesin umrumda değil. Artık Türkçe dil desteği konusunda net açıklama istiyorum! Neredeyse tüm ekosistemi kullanan biri olarak bu benim hakkım! 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Capitao,

Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

4 Comments
Samsung Members
Seni çok çok iyi anlıyoruz ancak bizde aynı durumdayız farkları bir şey yok bu sorunun cevaplarını önceki forumlarda çokca verildi o yüzden pek bir şey demek istemiyorum :)
0 Likes
Capitao
Active Level 6
Samsung Members
Yeterince tepki verilmediğini düşünüyorum
Samsung Members
Tepki verilmiyor, Türkçe dil desteğini gitirseler bile varlığından bi haber çok fazla kullanıcı var ve buna benzer şeyler ama gelecek ümidiyle bekliyoruz onu i7 de olabilir ertelenmese bu aylarda çıkması planlanıyordu s25 tanıtılmasına kaldı iş
0 Likes
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba Capitao,

Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD