- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-11-2024
11:54 PM
(Last edited
10-11-2024
11:55 PM
by
Turkuaz
) in
Samsung yıllardır Türkçe dil desteği yalanıyla ha geldi ha gelecek diye bizi kandırıyor. En son S24 ultra ile beraber geleceği söylenmişti. Sonra lansmanda 3 4 ay içinde gelecek dendi. Bunun öncesi de var. Bu kadar zor mu bir Türkçe dil desteği. Türkçe'yi milyonlarca insan ana dili olarak kullanıyor. Avrupa'da Kosova'dan Asya'da Özbekistan'a kadar onlarca ülke var. İsterse adminler beni engellesin umrumda değil. Artık Türkçe dil desteği konusunda net açıklama istiyorum! Neredeyse tüm ekosistemi kullanan biri olarak bu benim hakkım!
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 05:44 AM in
Samsung MembersMerhaba Capitao,
Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-11-2024 11:59 PM in
Samsung Members- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 12:00 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 12:04 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-12-2024 05:44 AM in
Samsung MembersMerhaba Capitao,
Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
MOD