cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bir uygulamanın arka planda sürekli çalışmasını istiyorum.

(Topic created on: 03-06-2020 08:20 PM)
65963 Views
trgytskn
Active Level 2
Options
Samsung Members

Bunu nasıl sağlayabilirim. Çoklu penceredeki sağ üst köşede bulunan 3 noktada uygulama kilitleme seçeneği var oradan uygulamayı kilitlesem o uygulama sürekli arka planda çalışır mı?

3 Comments
carpediem23
Active Level 3
Samsung Members
Merhaba. Uygulamalar android 10 da sizin bahsettiğiniz gibi kilitlenebilmektedirler. Ancak bu tam olarak sizin ne yapmak istediğinize bağlı. Uygulamalar menü tuşuna bastığınızda pause durumuna geçerler ve android işletim sistemi hafıza durumuna göre uygulamaları kapatabilir. Bunu önlemek istiyorsanız bunu yapmanın bir yolu yok malesef. Bunu yapabilen sadece android servislerdir. Eğer illaki gerekiyorsa cihazınızı root layip bunu önleyen uygulamalar kurabilirsiniz. Mutlaka root lu cihazlar için böyle uygulamalar vardır.
trgytskn
Active Level 2
Samsung Members
Merhaba, teşekkür ederim cevap için. İş yerine bir alarm sistemi kurdum ve herhangi bir durumda internet bağlantısı üzerinden benim telefonuma kurduğum uygulama aracılığıyla bildirim gönderiyor. o yüzden uygulamanın bir şekilde durmasını istemiyorum. şu ana kadar bir sıkıntı olmadı ama aklıma geldi bir sorayım dedim
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Samsung Members

Merhaba trgytskn,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Üç Nokta > Gelişmiş Ayarlar > Uyku Modundaki Uygulamalar eğer bu alanda uyku moduna alınmadıysa uygulama arka planda çalışmaya devam edecektir.

Teşekkürler.
MOD