cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bazı arkadaşlar bundan yorum yapmış

(Topic created on: yesterday)
23 Views
SerdarUltra
Active Level 2
Options
Samsung Members

Neymiş efendim One UI 7.0 çok gecikmiş adamlar bir işi becerememiş bir daha Samsung kullanmazlar mış falan filan.. Ya bu arkadaşlar Koç ailesinden veya Sabancı dan falan mı ? Adamlar ciklet değiştirir gibi cep telefonu değiştiriyormuş bizim haberimiz yokmuş. Adamlar sizin 1000 dolar verip aldığınız telefonun sahibi ( milyar dolarlık şirket ) demek ki gerçekten bir sorun oldu bekletiyor .. yoksa aman Ali, Veli üzülmesin diye güncelleme dağıtacak halleri yok niye imaj zedelesinler ? 

41 Comments
S24one
Active Level 3
Samsung Members
Nokia da öyle diyordu.😃
rcparda
Active Level 7
Samsung Members
Nokia kullanıcı tercihleri yüzünden değil yönetim kararları sonucu battı.
S24one
Active Level 3
Samsung Members
Globalde benim dediklerimden pek farklı düşünmüyor insanlar; Twitter, Reddit, YouTube, burası... Çoğunu okudum. İnsanları beklentiye sokup bunu yapması yanlış.
rcparda
Active Level 7
Samsung Members

Nokianın batmasının temel sebebi ki bunun için iki kitap çıktı eski yönetim kurulundan insanlar yazdı birinci sebep rehavet birinciyiz nasılsa demeleri oldu ikinci sebepte symbiana yatırım yapmasıydı. Hatasının farkına vardığında ios ve android uçmuştu nokiada alternatif olarak windows phone olmaya karar verdi. Microsoft yüzünden de tarih oldu. Samsung ile nokia aynı kefede değiller. Samsungun hatası aynı cyberpunk oyunu gibi tamamlamadan o gün çıkacak bugün çıkacak deyip iki de bir ötelemesi. Çıktığında da ben sağlıklı bir güncelleme olacağını düşünmüyorum bir ton hata ile gelecek.

rcparda
Active Level 7
Samsung Members
Toptan ertele biz 6 ay erteledik de kullanıcıların gönlünüde her cihaza +1 güncelleme vereceğiz diyerek al. En azından saçma sapan o gün bu gün deyip güven sarsma.
KrDdS23
Active Level 7
Samsung Members
Nokia "battı" ise sadece telefon sektöründe battı. Genel olarak teknoloji sektöründe Nokia halen çok iyi bir şirket konumunda
0 Likes
S24one
Active Level 3
Samsung Members
Bir kez daha yazıyorum, rezilsin Samsung.S24 modellerini kullananlara soralım bakalım ne diyecekler.
SerdarUltra
Active Level 2
Samsung Members
Bende S24 Ultra var gayette memnunum
S24one
Active Level 3
Samsung Members
Cihazdandan ben de memnunum dostum, ben de S24 kullanıyorum. Kötü bir cihaz değil, ama bize gösterilen hizmetten memnun değilim. Elindeki cihaza kaç para verdin? Ben senin hakkını da savunuyorum. S24 satılırken peynir ekmek gibi gidiyordu, şimdi ne oldu da yüzüne bakılmıyor? Belki bazı insanlar 7 yıl güncelleme garantisi verdiği için satın aldı, böyle de düşünmek lazım.