cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android15/oneui7.0

(Topic created on: 06-18-2024 11:10 PM)
559 Views
VIKOTechTok
Active Level 1
Options
Samsung Members

Samsung vites yükseltti: Android 15/One UI 7.0 güncellemesi geliyor

One UI 6.1’in dağıtımına devam eden Samsung’un, Galaxy S24 serisi için OneUI 7 testlerine başladığı ortaya çıktı.One UI 7.0 dahili olarak test edilmeye başlandı

Sammobile’ın haberine göre Google, yakın zamanda Android 15’in yeni beta sürümünü yayınladı. Hemen akabinde ise Samsung harekete geçti ve Galaxy S24 serisinden başlayarak Android 15 tabanlı One UI 7.0’nin dahili testlerine başladı.

Dahili olarak test edildiği aktarılan One UI 7’nin, muhtemelen Android 15 tabanlı olması bekleniyor.Öte yandan Samsung sunucularında Galaxy S24 Ultra için S928BXXU2BXE2 yapı numaralı yeni bir yazılım keşfedildi. Bu yazılımda ise sürüm numarasının dördüncü hanesinin A’dan B’ye değişmesinin önemli bir ipucu verdiği söyleniyor. Çünkü bu değişiklikler genelde büyük One UI sürümlerinde görünüyor. Dolayısıyla bir sonraki büyük güncelleme de One UI 7 olabilr.

S24 Ultra için yeni aygıt yazılımı, şu an sadece Avrupa bölgesindeki sunucularda görüldü. Diğer bölgelerdeki testlerin de yakında başlaması bekleniyor

14 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Eline Sağlık Kardeşim. 🙂

Beta Güncellemesi büyük ihtimalle Temmuz-Ağustos aylarında başlayacaktır umarım One UI 6'ya göre daha optimize bir sürüm ile karşılaşırız.
VIKOTechTok
Active Level 1
Samsung Members
Olabilir knk sağol bu arada ama ben bunları bir tane siteden(tecno bişe) aldım
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Gönderinin altına haberin nereden alıntıladığını yazmanı tavsiye ederim kardeşim.
VIKOTechTok
Active Level 1
Samsung Members
Tamam yaparım teşekkürler 🫡
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ne Demek. 😀🫡
Omen_Motion
Active Level 6
Samsung Members
Arkadaşım merhaba, Samsung maalesef daha one ui 6 veya 6.1 i düzgün çalıştıramamışken ve stabil bir çalışma sağlamamışken one ui 7 olsa 8 olsa ne yazar, one ui 7 yi veya 8 i stabil çalıştıracağına sorunsuz bir süreç takip edeceğine inanıyormusun eski one ui sürümlerindeki sorunlar ve cihaz eskitme politikası süresiz ve sebepsiz devam edecektir, Samsung One ui 7 ile uğraşacağına mevcut sürümleri önce adam gibi çalıştırmayı öprensin diyorum, sadece isimden ibaret şov amaçlı işlerden vaz geçip önce mevcut müşterileri memnun etsin, bu gidişle milket oneplus, xiaomi vb markalara hızla geçiş yapıp mutlu olduktan sonra keşke daha önce oneplus, xiaomi vb markayı denemiş olsaydım diyecek
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Eskiden xiaominin ara yüzü hiç stabil değildi berbattı ama şimdi stabil ama eskiden sorunsuz ve stabil arayüze sahip olan Samsung şimdi ise sorunlu ve stabil olmayan bir ara yüze sahip 😅😅
Omen_Motion
Active Level 6
Samsung Members
Kardeşim çünkü Samsung kendi çizgisinden çıktı ve özenti aypoşu taklide geçti, eskiden aypoş Samsung u taklit eder ve takip ederdi şimdi ise olay tersine döndü, sen Samsung sun neden kendi çizgiden çıkıyorsun öyle değil mi
0serName
Expert Level 1
Samsung Members
Bu konuda katılıyorum. Kendi karakteri dışı cihazlar üretiyor artık.