Ayşe_Tatar
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-13-2025
06:17 PM
(Last edited
04-13-2025
06:18 PM
by
Pembe
) in
GOOGLE ÇEVİRİ
Gizmochina kaynağının yazarları, Android 16 işletim sisteminin beta sürümünü yükleyebilecek akıllı telefonların listesini yayınladı.
İşletim sisteminin kendisi, geliştiricilerin ilk Geliştirici Önizleme sürümünü yayınladığı Kasım 2024'ten bu yana test aşamasındaydı. İlk genel beta sürümü bu yılın Ocak ayında yayınlanmıştı ancak o zamanlar yalnızca birkaç Google Pixel akıllı telefon modeliyle sınırlıydı. Artık model listesine Xiaomi'den iki, OnePlus'tan da bir akıllı telefon eklendi. Liste şu şekilde:
Piksel 9;
Piksel 9 Pro;
Piksel 9 Pro XL;
Pixel 9 Pro Katlanabilir;
Piksel 8;
Piksel 8 Pro;
Piksel 8a;
Piksel 7;
Piksel 7 Pro;
Piksel 7a;
Piksel 6;
Piksel 6 Pro;
Piksel 6a;
Xiaomi 15;
Xiaomi 14T Pro;
OnePlus 13.
Google, akıllı telefonların çalışmasında yaşanabilecek olası sorunların önüne geçmek için Android 16'nın beta sürümünü yalnızca ileri düzey kullanıcılar veya geliştiriciler için yüklemeyi öneriyor. Bazı durumlarda yapılan yanlış işlemler sadece arızalara değil, mobil cihazın zarar görmesine de yol açabilir.
Android 16 işletim sisteminin resmi olarak 2025 yazına ertelendiği belirtiliyor.
3 Comments
MehmetYalcnS24p lus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-13-2025 06:18 PM in
Samsung Members
Biz Bi 15 i alalım da önce hayırlısıyla 16 kalsın 😂
Ayşe_Tatar
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-13-2025 06:32 PM in
Samsung Members
😂😂😂
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-13-2025 06:20 PM in
Samsung Members
Android 16 hiçbir zaman ertelenmedi. 3 temmuz denildi betanın çıkışından beri. Bildiğim kadarıyla samsung bu geliştirici önizlemelerine hiç katılmıyor kendi betasını yapıyor.