CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-03-2024 04:00 PM (Last edited 11-03-2024 04:01 PM by Turkuaz ) in
Samsung MembersGörseli Al yardımıyla oluşturdum.
Merhaba Değerli Members Üyeleri,
Öncelikle fotoğraf yarışmama hoş geldiniz 😊
Öncelikle fotoğraf yarışmama hoş geldiniz 😊
15.000 beğeniye ulaştığım için çok mutluyum. Bunu sizlerin desteği sayesinde başardım. Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 😍
Bu nedenle sizlere, 15.000 beğeniye özel bir fotoğraf yarışması düzenlemek istedim. 🤩
Yarışmamızın Kuralları:
● 1) Sadece 1 adet fotoğraf paylaşabilirsiniz.
● 2) Paylaştığınız fotoğraflar kesinlikle kendi çektiğiniz fotoğraflar olmalı, internetten alınmamalıdır.
● 3) Bu yarışmaya Active Level 3 ve üzeri kullanıcılar katılabilir.
● 4) Yorumlarda hakaret, kötü söz veya kırıcı ifadeler kullanırsanız elenirsiniz.
● 5) Beğendiğiniz fotoğraflara beğeni verdikten sonra beğenilerinizi kesinlikle geri çekmeyin.
● 6) Yorumlardaki fotoğraflara güzel yorumlar yapabilirsiniz.
● 1) Sadece 1 adet fotoğraf paylaşabilirsiniz.
● 2) Paylaştığınız fotoğraflar kesinlikle kendi çektiğiniz fotoğraflar olmalı, internetten alınmamalıdır.
● 3) Bu yarışmaya Active Level 3 ve üzeri kullanıcılar katılabilir.
● 4) Yorumlarda hakaret, kötü söz veya kırıcı ifadeler kullanırsanız elenirsiniz.
● 5) Beğendiğiniz fotoğraflara beğeni verdikten sonra beğenilerinizi kesinlikle geri çekmeyin.
● 6) Yorumlardaki fotoğraflara güzel yorumlar yapabilirsiniz.
"Bu kurallar, yarışmamızın adil olması ve eğlenceli vakit geçirilmesi için konulmuştur. Zaten bu tür fotoğraf yarışmalarının amacı da eğlenmek ve güzel vakit geçirmektir."
Önemli Bilgi: Bu yarışmanın kazananını siz belirleyeceksiniz. Yani, yorumlardaki fotoğrafların beğeni sayısına göre 1, 2, 3, 4, 5 şeklinde sıralanacak ve kazananlar bu şekilde ortaya çıkacak.
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.
Yarışmanın Sonucu ve Bitişi:
Fotoğraf yarışmamız yarın saat 16.00'da sona erecek. Yarışma saati bittikten sonra atılan beğeniler geçersiz sayılacaktır. Yarışma saati bittikten sonra, en geç 1 saat içinde sonuçlar açıklanacak ve beğeni ödülleri en kısa sürede verilecektir.
"Değerli Members Üyeleri, fotoğrafları beğenirken adil davranacağınıza inanıyorum. Umarım bol katılımlı bir yarışma olur. Şimdi fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz"
80 Comments
- « Previous
- Next »
KTK12
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-03-2024 08:13 PM in