cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

10.000 Beğeniye Özel Fotoğraf Yarışması 😍 📸

(Topic created on: 07-17-2024 05:01 PM)
15907 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Samsung Members

image
Merhaba Değerli Members Üyeleri,
Fotoğraf Yarışmama Hoşgeldiniz😍

10.000 beğeniye ulaştığım için çok mutluyum. Sizlerin bana verdiğiniz destek içinde çok teşekkür ederim😊

Yarışmamızın Kuralları:
● 1) Sadece 1 fotoğraf atabilirsiniz.
● 2) Selfie, insan ve ay fotoğrafı atmak yasaktır.
●3) Yorumlarda hakaret, kötü söz, kırıcı şeyler söylerseniz elenirsiniz.
● 4) Beğendiğiniz fotoğraflara beğeni verdikten sonra geri çekmeyin.
● 5) Beğendiğiniz fotoğraflara yorum yapabilirsiniz ve bu yarışmanın kazanananı siz belirleyeceksiniz yani yorumlardaki fotoğrafların beğeni sayısı sıralanıp kazanan ortaya çıkacak.

"Bu kurallar yarışmamızın adil olunması ve eğlenceli vakitler geçirilmesi için konulmuştur. Zaten bu yarışmaların amacıda eğlenmek ve güzel vakitler geçirmektir."

Ödüller:
1. Members üyesine 250 beğeni❤️ ve dm tebrik mesajı👏
2. Members üyesine 200 beğeni❤️ ve dm tebrik mesajı👏
3. Members üyesine 150 beğeni❤️ ve dm tebrik mesajı👏
4. Members üyesine 100 beğeni❤️ ve dm tebrik mesajı👏
5. Members üyesine 50 beğeni❤️ ve dm tebrik mesajı👏

Yarışmanın Sonucu Ve Bitişi:
Yarışmanın bitişi 18 Temmuz (yarın) saat 17.02'de sona erecek olup yarışma bittikten sonra atılan fotoğraflar, beğenilerde geçersiz sayılır. Yarışma bittikten en geç 1 saat içinde sonuçlar açıklanıp en kısa zamanda ödüller verilecektir.

"Değerli Members Üyeleri, fotoğrafları beğenirken adil davranacağınıza inanıyorum. Ve bol katılımlı bir yarışma olsun. Yarışmayı kazanan veya kazanamayan herkesin paylaştığı fotoğrafa beğeni vereceğim."
218 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
☀️1721225058935.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Güzel güneş fotoğrafı 😊👍
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Teşekkürler 🙏
Samsung Members
yakacan sensörleri😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Yananı görür Allah
Samsung Members
e görür inşallah😄(devamı gelsin)
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Beyaz bir nokta neredeyse 15 beğeni alabiliyor garip ve komik 😅
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Ne demek istiyorsun açık konuş yada dur şöyle söyleyeyim herkesin elindeki cihaz aynı değil bu senin dalga gecmeni gerektirmez çünkü ben senin gonderilerine bunu yapmıyorum malımla havada atmıyorum burda yarışma kurallarınıda okudun umarım bunu yazarken
Cosmosium
Expert Level 2
Samsung Members
Birincisi bir şeylerle birine hava atmıyorum. 2.cisi hiç kimseyi ezmeye calışmıyorum sen aliniyorsan alın. 3.cüsü ve sonuncusu telefonun s3 te olabilir , 24 ultrada olabilir ben buna bakmam ben fotoğrafin kalitesine bakarim. İçeriğe bakarım. Beyaz bir nokta ile kendini öven birine bunu yakiştirmiyorum.