cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

⭐️ Bu Nedir ? ⭐️

(Topic created on: 12-04-2024 09:42 AM)
55 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Samsung Members

image

Samsung Members
Oo expert level 2 olmuşsun hayırlı olsun 😊🙏
Solution
Samsung Members
Merhaba kardeşim;

Daha bu başlangıç Samsung members için güzel şeyler planlıyor bu işin ilk parçası en az 5000 beğeni 100 çözüm olman gerekebilir active 10 olman için sanırım
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım Hayırlısı Bakalım Ve Umarım Şu Kullanıcı Engelleme Özelliğinide Getirirler 👍
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Biyografi yazma özelliğide gelmiş görünüyor ama ekrana tıkladığımda profilde ek olarak açıklama yazılan bir bölüm yok. Muhtemelen ilerleyen saatlerde gelecektir. Şuanda bug olarak gözüküyordur. Zaten geçende bu ve daha fazla özelliklerin members'e geleceğini forumda bir arkadaşımız tarafından açıklanılmıştı.1733293963186.jpg1733293963267.jpg
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım Bilgilendirme İçin Teşekkürler Umarım Aralarında Bir Kullanıcıyı Engelleme Özelliğide Gelir (:
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Sistemde kullanıcı engelleme özelliği üzerinde çalışıldığı izler varmış ama gelirmi belli değil. Gelse bile 2025 yılı olabilirmiş. Rica ederim 😊
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Anladım En Azından Yapıldığına Dair Belirtiler Varmış Bekleyip Göreceğiz Artık Ama Mutlaka Gelmeli Bu Özellik Hatta İlk Bu Özellik Gelmeli 👍(Ayrıca Sendede Bu Bar Var Değil Mi ?)
CanerS21Fe
Expert Level 5
Samsung Members
Evet dediğin gibi mutlaka gelmeli artık bende çok istiyorum gelmesini, bende bu bar yok çünkü levelim full ondan olabilir.
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Aynen Büyük İhtimal Öyle Yinede Max Level Diye Yazsaydı Güzel Olurdu 😅👍
Solution
Samsung Members
Memberse yeni özellikler geliyor 😍😍🔥 buda onlardan birisi 😊