cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çöp kutusundan silinen fotoğrafları geri getirme

(Topic created on: 09-21-2024 11:38 PM)
1312 Views
ysffff
Active Level 1
Options
Samsung Members

Kalıcı olarak çöp kutusundan silinmiş Google drive a yedeği yok ve yabancı program kullanmak istemiyorum bunun acilen çözümü gerekiyor. Yardimci olana hakkini da veririm gerçekten lütfen yardımcı olun

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Program kullanmadan çok zor kullansan bile çok düşük bir ihtimal
ysffff
Active Level 1
Samsung Members
Çok yeni silinmiş maksimum 2 gün falan. Program kullanıp fotoğrafları veri tabanlarına alsınlar istemiyorum. Google un veya Samsung un böyle veri tabanı çeken programı vs yok mu acaba ya çok üzüldüm anlatamam
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Samsung'un öyle bir uygulaması maalesef yok En fazla şunu yapabilirsin bilgisayara o veri kurtarma yazılımlarından bir tane indirip programın güvenlik duvarından internet ile erişimin kısıtlayarak bu şekilde tarama yaptırabilirsin bu şekilde de sunucuya veri gitmemiş olur
ysffff
Active Level 1
Samsung Members
Evet ben de baktım samsung yapmıyor bunu drive a yedekleme olmadığı için de onların bağlantısı yok. Fotoğraflar da ulu orta görünmesin diye bir nevi gizli klasör gibi kullaniyordum orayı. Bu dediğinizi arastiracagim. Yapabilirsem mutlaka döneceğim size
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
👍
0 Likes
ysffff
Active Level 1
Samsung Members
Ağabeyim adli olarak bu konuda bilirkişilik yapıyor geri dönüşüm vs ama pc özelinde yapıyor bunu. Ona da danışcagım az da telefon özelinde de yapmıştı ama ne kullanmıştı bilmiyorum. Eğer bunu çözersem sağlıklı olarak aktaracağım
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Peki 😊👍
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Çöp kutusu silinmiş ama geri getiremezsiniz fotoğraf geri getirme uygulaması indirseniz bile fotoğraflar kalitesi düşürüyor kardeşim
Solution
Anonymous
Not applicable
Samsung Members
Çöp kutusundan sildiyseniz gelmez bunun için de 3 parti bir uygulama kullanmanızı tavsiye etmem veri güvenliği için