Arkadaşlar az önce güncelleme yaptım ve şöyle bi bildirim geliyor sürekli nasıl kapatabilirim. View Post
Arkadaşlar az önce güncelleme yaptım ve şöyle bi bildirim geliyor sürekli nasıl kapatabilirim. View Post
Horlama aynı odada başkasının kayıtlarınıda kaydedermi? View Post
Açıklamadaki gibi yürüyüş 100.000 Adım yarışması 7 Haziranda başlıcak.İlk ulaşan kazanır. Şimdiden başarılar.https://shealth.samsung.com/s/bexbrXE View Post
04 Haziran 2025 09:30 | @sepyadam Members içeriği. Görsel kaynak: Samsung resmi web sitesi Birçok kişiSamsung Health uygulamasının... View Post
Cildinizdeki ileri glikasyon son ürünlerini (AGE'ler) ölçerek metabolik sağlığınıza dair bilgi edinebilirsiniz. View Post
2 saat mc atmıştım online bide sadece 30 yemiş şarjtan View Post
Bu yeni gelen özelliği nasıl açıyoruz veya nerden bakıyoruz samsung health de görüntülenmiyor ? Acaba ülkemizde mi desteği yok ?... View Post
Arkadaşlar health uygulamasının widget i görselde kalp var etrafı boş beyaz renk bunu nasıl yapıyorlar ben widget seçince yan tarafında 3 tane sayaç... View Post
Galaxy watch 7 ve/veya Ultra da uyku apnesi ölçme Türkiye de kullanılabiliyor mu? Watch 6 Classic de kullanılamıyor. View Post
Bildirim ayarları açık her şeye izin verdim ama adım sayar bildirim çubuğuna düşmüyor telefon A52 Verilerinizi ölçmek için çalışıyor bildirimi geliyor... View Post
Arkadaşlar abime akıllı saat almak istiyorum. Ancak telefonu oppo. Bu telefonda saatin tansiyon ve EKG gibi sağlık özelliklerini kullanmak mümkün mü? View Post
Görünüşe göre Samsung Health artık yatakta olduğumu anlayabilmeye başladı. View Post