Original topic:

🥗Samsung Health Uygulamasını Giyilebilir Cihaz Olmadan da Kullanabilirsiniz!

(Topic created on: 06-04-2025 09:41 AM)
346 Views
sepyadam
Active Level 6
Options
Samsung Health
04 Haziran 2025 09:30 | @sepyadam Members içeriği.
image
Görsel kaynak: Samsung resmi web sitesi 

Birçok kişiSamsung Health uygulamasının yalnızcaGalaxy Watch gibiSamsung giyilebilir cihazlarla tam anlamıyla çalıştığını düşünüyor dostlar. Ancak aslında bu uygulamayı birSamsung akıllı saat ya dabileklik olmadan da etkili şekilde kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Samsung Health, sadece akıllı telefon sensörleriyle de pek çok önemli veriyi toplayabiliyor.

İşte sadece telefonunuzla takip edebileceğiniz bazı özellikler:

📌 Adım Takibi:
Telefonunuzu yanınızda taşıdığınız sürece, uygulama adımlarınızı gün boyu takip eder. Günlük hareket seviyenizi görebilir, hedef belirleyip kendinizi motive edebilirsiniz.

😴 Uyku Takibi:
Telefonu gece boyunca yanınızda bulundurmanız yeterli. Samsung Health, uyku sürenizi ve uyku kalitenizi analiz ederek size her sabah detaylı bir rapor sunar.

🥗 Beslenme ve Su Takibi:
Ne yediğinizi ya da gün içinde ne kadar su içtiğinizi kolayca kaydedebilir, sağlıklı alışkanlıklarınızı sürdürebilirsiniz.

🎯 Hedefler ve İlerlemeniz:
Kilo verme, daha aktif olma ya da daha iyi uyuma gibi kişisel hedefler koyarak, gelişiminizi haftalık ve aylık grafiklerle takip edebilirsiniz.

Kısacası:
Samsung Healthbir akıllı saatle daha gelişmiş verilere ulaşsa da, elinizde sadece telefon varsa bile sizi daha sağlıklı bir yaşama yönlendirebilir. Başlamak için tek yapmanız gereken uygulamayı indirip kurmak! 

Ek Bilgilendirme: İçeriğin tamamı tarafımca (sepyadam) Members'a özel içerik olarak oluşturulmuştur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
14 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Samsung Health
Elinize sağlık😊
sepyadam
Active Level 6
Samsung Health
Teşekkürler dostum 😊🙏
XASQUEL
Expert Level 5
Samsung Health
Elinize sağlık hocam tekrar😊
Ben fit 2 kullanırken health kullanmıyordum fit 2yi sattım kullanmaya başladım 😂
sepyadam
Active Level 6
Samsung Health
Tekrardan çok teşekkürler vakit ayırıp yorum yazdığın için dostum. 😊🙏 Ahahaha, bende bir indireyim dedim, baktım adım sayıyor, kaçta uyudun diye soruyor hoşuma gitti 😂
XASQUEL
Expert Level 5
Samsung Health
Rica ederim 😊
Ben de çok sevdim 😂
Azer50
Active Level 10
Samsung Health
👏👏👏
sepyadam
Active Level 6
Samsung Health
😊🙏
0 Likes
Nidavellir
Active Level 6
Samsung Health
Bu uygulama zaten "giyilebilir" cihazlar yokken çıktı kimsenin öyle düşündüğünü sanmıyorum
sepyadam
Active Level 6
Samsung Health
Herkes bu uygulama çıktığından beri Samsung kullanmıyor, belki yeni Samsung kullanmaya başlamış arkadaşlar vardır. 😊
0 Likes