cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Health Attığım Adımları Algılamıyor ve Özellik Çalışmıyor!

(Topic created on: 03-04-2022 11:07 PM)
3491 Views
RoseGalaxyTabA8
Expert Level 2
Options
Samsung Health

Merhaba, 

Normalde Samsung health adımlarımı felan algılardı özellik izinlerini kabul ediyorum fakat cihazı sıfırladım (15 şubat mı neydi sıfırladığım tarih) ve Samsung healthı yüklendikten sonra özellik izinlerini aktif ettiğim halde adım sayar özelliği Çalışmıyor. Normalde dün ve bugün baya aktiftim yollarda felan adımlarımı Algılamıyor... Ve bu bildirim panelinde de gözükmüyor.. 

Bu sorun nasıl düzeltilebilir? Adımsayarı nasıl tekrar aktif hale getirebilirim? 

image
Burdaki uyarıyı dikkate almayın özellik eskiden çok normal çalışıyordu. 

image

image
Tablette adımsayar sensörü var. 

Not: Bir Allah'ın kulu yardım etsin.. 

Teşekkürler. 
13 Comments
Samsung Health
Ey Samsung!
Beni dinle; Adımlarınızın işleme bilmesi için Telefonunuzda Samsung healthın yüklü olması lazım diyorsun da ama bu tablette adımsayar sensörü var! Eskiden algılıyordu hatta inanmazsanız kanıtlarım var!!!! Yeni güncelleme ile uygulamayı kullanamaz oldum! Artık düzeltin şu uygulamayı lütfen! Eski sürümlerde adımlarımı gayet düzgün sayıyordu tabletim!!! Gayet normal çalışıyordu uygulama cihazımda! Yeter artık dseltme güncellemesi getir şu uygulamaya yoksa eski srümlerden devam edeceğim..
Samsung Health
SAMSUNG BU CİHAZDA ADIMSAYAR SENSÖRÜ VAR! TELEFONA GEREK YOK ADIMLARIMI SAYMAK İÇİN. TABLET GAYET NORMAL ALGILIYORDU ADIMLARI. Screenshot_20220304-230421_Samsung Members.jpg
0 Likes
Samsung Health
Veri sildim zaten olmuyor, samsung sinir etti beni. Bu tablet düzgün bir şekilde adımlarımı algılıyordu..
0 Likes
Samsung Health
Hayır yoktu gayet normal çalışıordu özellik
0 Likes
Solution
Samsung Health
Hata raporu gönderin öyleyse
Samsung Health
Tamamdır teşekkürler
0 Likes
Samsung Health
Eskiden gayet normal çalışıyordu hatta tablette adımsayar sensörü bile var. Ama en son sürümü yükledim uygulama adımlarımı saymıyor. Screenshot_20220304-230421_Samsung Members.jpg
0 Likes
OğuzA52
Active Level 9
Samsung Health
Adam aşağıda tabletiniz adımları ölçemez telefon kullanın yazmış? Sen ne diyorsun?
0 Likes
Samsung Health
Eskiden tablet adımları ölçüyordu? Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Samsung telefonum yok olsa onu kullanırım zaten.
0 Likes