cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mobilde FIFA mı, yoksa Dream League mi daha iyi gidiyor sizce?

(Topic created on: 3 weeks ago)
99 Views
RoryStawell
Active Level 1
Options
Others

Son zamanlarda işe gidip gelirken vakit geçirmek için mobil futbol oyunlarına sardım. Dream League Soccer 2024'ü indirip biraz oynadım ama kontrolleri biraz tuhaf geldi. FIFA Mobile’a geçen sene bakmıştım ama tekrar denemek lazım gibi. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

9 Comments
HugoLiardet
Beginner Level 2
Others

Ben FIFA Mobile oynuyorum, alıştıktan sonra çok akıcı oluyor. Özellikle oyuncu geliştirme sistemi baya keyifli. Bir de online maçlarda rakip bulmak hızlı. Bu arada Dream League de fena değil ama grafikleri biraz arcade gibi.
Resmi FIFA Mobile sayfasına da göz atabilirsin, detaylı bilgiler var:
https://www.ea.com/games/fifa/fifa-mobile .

0 Likes
JesseDelaney
Active Level 1
Others

Ben tam tersiyim, Dream League daha rahat geliyor bana. FIFA Mobile’da her şey menü menü, adam seçme ekranında kayboluyorum resmen. Dream League daha sade ve offline da oynanabiliyor, benim için artı puan. Ama FIFA'nın lisanslı oyuncularıyla oynamak da başka tabii.

0 Likes
RoryStawell
Active Level 1
Others

Doğru diyorsun, FIFA’daki takımların isimleri falan gerçek olunca daha havalı geliyor. Ama Dream League’de de Messi, Ronaldo gibi adamlar var. Bu arada sizde de oluyor mu, Dream League'de kaleciler bazen garip goller yiyor, resmen topa sıçramıyor.

0 Likes
HugoLiardet
Beginner Level 2
Others

Evet aynen, bazı maçlarda kaleci resmen boşluğa atlıyor. Onu geçtim, geçen gün 3-0 öndeydim, oyun dondu ve maç geçersiz sayıldı. Delirdim yeminle. Bu arada bazen kafa dağıtmak için şu mini kumar oyunlarını da indiriyorum, bir sitede denk geldim oku , orda da birkaç tane futbol temalı slot vardı, denemelik fena değil.

0 Likes
JesseDelaney
Active Level 1
Others

Hee o tarz şeyler bazen iyi geliyor, ama ben genelde telefonumda fazla oyun tutmam. Ne kadar çok oyun, o kadar az pil gibi geliyor bana. Dream League'in eski sürümlerini daha çok seviyordum bu arada, sanki daha dengeliydi. Şimdikiler biraz abartılı.

0 Likes
RoryStawell
Active Level 1
Others

Aynen ya, Dream League 2019 mesela efsaneydi. Ne oynardım o zamanlar. Şimdikiler biraz fazla grafik kasıyor. Bu arada siz gamepad bağlıyor musunuz telefona? FIFA Mobile’da daha rahat olur mu ki?

0 Likes
HugoLiardet
Beginner Level 2
Others

Ben bir kere denedim Bluetooth gamepad ile, ama biraz ayar yapmak gerekiyor. Android'de kolay ama iOS’ta biraz uğraştırıyor. Ama alışınca çok rahat oynanıyor, özellikle savunmada **bleep** yaratıyor.

0 Likes
JesseDelaney
Active Level 1
Others

O zaman bir deneyeyim ben de gamepad olayını. Özellikle penaltılarda sinir oluyorum dokunmatik ekrana. Bu arada şu turnuva modunu denediniz mi FIFA’da? Online ama baya rekabetçi, stres basıyor bazen.

0 Likes
lovebeck0
Beginner Level 2
Others

Kuwait Civil ID Status Check Through the MOI Website. The Kuwait Civil ID check can be conducted on the website of the Public Authority for Civil Information.

0 Likes