cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

watch 6 classic ve watch 7

(Topic created on: 04-30-2025 09:34 PM)
44 Views
Fatih_han
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

selam millet, ilk defa akıllı saat alıcam, normalde akılsız bi saat alıcaktım ama biraz oyuncaklı olsun istedim.

önümde rakip marka vardı şarjı 2 hafta civarı gidiyomuş ama gözüme hitap etmediği için almak istemedim.
şimdi ise iki seçeneğim var: galaxy watch 6 classic 47mm ve watch 7 44mm.

6 classic tasarım olarak hoşuma gidiyor dönen çerçeve güzel bi hava katıyor. watch 7 ise daha yeni ve donma kasma olmadiğı fln söyleniyor. yaşadığım şehirdeki mağazalard herhangi bi watch 6 classic kalmadığı için gidip deneyemiyorum. acaba 47 mm çok büyük durur mu (bileğim 20cm civarı) veya kasma, akıcılık sorunu var mı? watch 7 almaya gerçekten değecek farklar var mı merak ediyorum. ve bazı insanlar 6 classicteki dönen bezelin olumsuz etkilerinden yakınmıs ekranı küçük gösteriyor vs. demişler.

cidden çoook kararsızım 3 aydır karar veremedim.. yardım edin 
18 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bileğine bağlı değişir
calisan
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Patron bende w6 classic var. 47MM amazondan almıştım temmuz ayında w7 çıktıktan sonra. W7 44mm harbiden çok küçük.

Parlaklık mı ayarlayacaksın, elinle değil çarkı çevir ayarla. En sonki widgetamı gideceksin. Çevir gitsin🔥
Fatih_han
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
reis ne güzel yazmışsın oyuncak reklamı gibi çevir gitsin 😄 watch 6 classic donma kasma oluyor mu arayüz fln akıcı mı bi de 44mm küçük diyosan hulk fln olmalısın😂
0 Likes
mrc0754
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 alabilirsiniz kullanıyorum 6 aydır hiçbir sorun çıkartmadı kasma donma olmadı
calisan
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 depolama olarak iyi 32gb ama ne yapacaksın saatte 32gb. Ben mesela subway surf bile oynuyorum çokta tatlı oluyor az mb. Beyaz renk tercih edersen çok şık duruyor. Bende ondan var.
BURAKYAVAS
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 kullanıyorum gayet hafif bileğinde hissetmessin bile 😊 hiçbir sorun yok 2.android telefon gibi. Öncesinde 5sene galaxy watch 46mm rm800 kullandım.
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
ben watch 6 kullaniyorum kasma falan yok watch 6 classi cok daha guzel zaten onda da kasma olmaz ama bence watch 6 classic 43mm olani alin bundan once watch 4 classic 46mm kullaniyodum dev gibiydi
Fatih_han
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
hocam iki fotoğraf atma şansınız var mı karşılaştırıcam içime sinmesi açısından onemli
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
atayim hocam ama watch 4 suan benimle degil

bu benim watch 6 disina kilif falan aldim tam gormek zor olabilir
0 Likes