cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ses panelinde buds 3 pro yerine buds 2 gorunmesi

(Topic created on: 02-23-2025 08:18 PM)
88 Views
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

arkadaslar ses panelinde kullandigimiz kulaklik logosu gorunuyor ya samsung olunca, bende buds 2 vardi eskiden simdi buds 3 pro var ancak ses panelinde buds 3 pro ikonu yerine hala buds 2 ikonu cikiyor bunu nasil buds 3 pro ikonuna degistirebilirim cok gozume batiyor 

image

14 Comments
чαsín
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
O her kulaklıkta öyle ben de buds fe kullanıyorum bende de aynı görsel mevcut bir tek sende değil yani 😊
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
nerde gordum hatirlamiyorum ama bir videoda busa 3 pro isareti vardi benim de oyle olsa keske
чαsín
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İmkanı yok her cihaz da böyle oluyor bir tek sana özgü değildir yani
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
tuh :( neyse tesekkur ederim
чαsín
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek 🙏😊
0 Likes
Solution
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam kesinlikle kurcala ayarlarini bu bilgi dogru degil, buds3 pro dan selamlar1740330865160.jpg
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
kurcaladim ama bulamadim sound assistant a da baktim orda da bulamadim :((
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
ustam sunlari dener misin

1- cihazi telefondan öncelikle tamamen sil, sonra sounds assistanti da veri onbellek vs ne varsa kaldir, ardından ONE UI arayüzü uygulaması var, garantiye almak icin bunu da veri + onbellek şeklinde temizle yalniz dikkat telefon ekraniniz mağazada duran samsunglara dönüyor, riskli, en son denenmeli.

ardından telefonu kapatip açın ve buds3 pro yu ilk defa tanitiyormus gibi tekrar baglayin.
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hala daha olmazsa soyleyin yabanci kaynaklar bakacagim. Önceki kulakliginizdan kalan bir bug bu yuksek ihtimalle
0 Likes