Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar galaxy watch 7 için one ui 8 beta programı ne zaman başlayacak veya başladı mı? View Post
Watch 7 ilk çıktığında yeni gelen saat şekillerini Galaxy Store'dan indirebiliyorduk. Yine indirebiliyorsak linkini atar mısınız? Ben bulamadım. View Post
Arkadaşlar merhaba kulaklığım önceki yazılarda belirttiğim arıza sebebiyle serviste yenisiyle değiştirildi. Kulaklık ismi wearable uygulamasında... View Post
Kulaklığı banyo/duş alırken kullananlar daha sonrasında herhangi bir sorun yaşadılar mı, merak ediyorum cevaplayan olursa mutlu olurum.🥲 View Post
Galaxy Watch 6 44mm'den Galaxy Watch 8'e geçilir mi? Geçilecek olunursa 44mm mi yoksa Classic mi tercih edersiniz View Post
Saat ile Denize girip çıktım 10 dakika sonra kendi kendine kapanip açılmaya başladı şuan yan tuşlar çalışmıyor dokunmatiğinde donmadan var tuzlu su 10... View Post
Yıl olmuş 2025 yeni çıkan ve beklenen bir saatin verdiği kullanım süresi 30 saat, dalga geçiyorsunuz herhalde, rakipleriniz uçarken sürünmek niye? View Post
Şu an bildirim gelince play store da güncelleme şeklinde göründü. Güncelledim ve şu an Watch 7 de Gemini kullanabiliyorum. Diğer serilere de gelmiş... View Post
İkisinin fiyatıda birbirine çok yakın watch ultra 25 bin tl watch 8 classic 20 bin tl sizce hangisini almak daha mantıklı olur kararsız kaldım... View Post
User | Likes Count |
---|---|
86 | |
84 | |
78 | |
73 | |
58 |