merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Galaxy buds 3 kulaklığımda böyle bir sorun alıyorum, sizde de böyle mi? View Post
Galaxy buds 2 pro dun gece suya düştü ve sesi çok az geliyor yaklaşık 10 saattir bekliyorum düzelsin diye ama yok düzelmiyor su birikintisine düştü ve... View Post
Watch 6'da Türkçe dil desteği gelmedi mi? Klavyeden sesli konuşmada hala İngilizce var, Türkçe olmuyor. View Post
Neleri begeniyorsunuz neleri beğenmiyorsunuz View Post
Kutudaki sarj kendi kendine eksiliyor bu sorunu yaşayan var mı? View Post
Samsung Galaxy watch 6 classic saatinden görüşme esnasında karşı tarafın sesi kendine tekrar gittiğini bildiriyor bunun bir ayarı var mı? View Post
Bir h.o. alırım beyler. View Post
Merhaba selamlar yaklaşık 3-4 gündür saatim gece uyurken takılı olmasına rağmen Samsung health uygulamasına uyku verimi kaydetmiyor. Saatten o günkü... View Post
Merhabalar; Saatimi One UI 6 Watch'a yükselttikten sonra alarmlarım gözükmemeye başladı. Bağlantı kestim, yeniden başlattım ama olmadı. Yardımcı... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
17 | |
11 | |
11 | |
11 |